torstai 29. syyskuuta 2011

Käsille jotain tekemistä

Huh, kun syksy on pitkällä. Tytön synttärit menivät, kivat juhlat oli. Aamusta vielä askartelin pusseille silmät ja täytyy sanoa, että riisillä täytetyt pussukat olivat menestys. Suurin osa tytöistä oli telinevoimisteluryhmästä ja kilpailuviettiä löytyi ;)

Syksy jatkui omien "juhlien" suunnittelussa, kaupungilla kierrellen. Ja minua ei saisi päästää kirjakauppaan...

Tämän nyt kuitenkin heti sieltä bongasin, ja monennenko kerran selittelin itselleni, että kun en polta enkä juo, voin oikein hyvin ostaa tämän kirjan. (Olen varmasti "juonut ja polttanut" jonkun muunkin rahat..)


Kiva kirja tosiaan. Siitä sitten vähn pikaisesti näpräilin jotain summittaista. Tyttö sairasteli viikonlopun ja äidillä oli hyvää aikaa "seurustella" sängyn vierellä virkaten.


Uusimmassa Kotivinkin 101 Ideaa-lehdessä oli hauska tyyny, johon oli virkattu pyörylöitä. Otin sitten vanhan Noro-lankani käyttöön ja virkkasin pienellä koukulla lappusia... Saas nähdä tuleeko näistä mitään. Heh, näyttävät vähän kuivuneilta pannukakun paloita... Nautin pelkästään siitä virkkamisesta ja noista väreistä. Jonkinsorttista terapiaa sekin.


Nyt on pitkät työputket ohitse. Lokakuulle on luvassa paljon vapaapäiviä, lomia. Ihanaa!

Mukavaa kuun vaihdetta kaikille! Lokakuussa voi toisaan jo vähän edes alkaa miettimään joulua. Itselläni on vuoro olla joulu töissä, mutta silti on kiva miettiä kaikkea. Vapaita siihen ympärille kuitenkin tulee.

Eliisa

3 kommenttia:

 1. Olisi kyllä ollut vaikea ohittaa minunkin tuota kirjaa. :)

  Miten mulla on mennyt sun päivitykset ihan ohi? Bloggerissa on ollut temppuilua, lukemisto on päivittynyt jotenkin kummallisesti piiitkällä viiveellä tai ei ollenkaan, höh.

  Olispa mullekin lomia tiedossa. Tuntuu, etten ehdi edes kissaa sanoa. Aika on vapaalla ollessa kortilla ja paljon enemmän tekisi mieli ehtiä kaikenlaista. Mut ihanat virkkaukset olet tehnyt ja hernepussit oli tosi kivat kans.

  VastaaPoista
 2. Oltpas ollut siellä ahkerana, ihania virkkauksia!
  Nauratti tuo "juonut ja polttanut" jonkun toisenkin rahat...Saattaapi olla, että itselläni on käynyt vähän samoin! ;)

  VastaaPoista
 3. Love the little different shapes!

  VastaaPoista