perjantai 13. toukokuuta 2011

Penkkiin kuosia

Taas on aikaa vierähtänyt - elämä menee niin täysillä töissä ja ainakin meillä on töissä jatkuvasti kamala kiire. Olen aivan puhki, kun tulen kotiin. Viime ajat olen vain neulonut muutaman rivin sitä ikuisuushuiviani, jääkiekon ohessa - pienen pieni kerä on onneksi enää jäljellä. Tytölle on yksi mekko tulossa - hidasta vauhtia sekin.

Tämän simppelin homman sain kuitenkin aikaiseksi. Jakkara on mieheni peruja... eikös tämä ole sellainen kampauspöydän tuoli. En ole aiemmin välittänyt näistä tippaakaan, mutta tässä vuosien aikana se on alkanut vaan viehättää. Päällä oli tosi ruma karvainen kangas ja pitkään olen miettinyt millä sen päällystäisin. Löysin sitten vanhan Designers Guildin kankaan (vanhaa tuotantoa) Eurokankaasta - ja joo, tottakai - värit vaan on niin mulle mieleisiä.


Erityisesti nuo pinkin/fuksian väriset (vai mikä tuo väri sitten onkaan..) kukat ovat mun mieleeni. Ihanan isoja vielä.


Myös tämä turkoosi simppeli kukka on ihana. Kankaassa on myös kaunista ruskeaa - itse olen niin huono yhdistelemään värejä, pitäisi varmaan ottaa vaan mallia näistä muitten taitureiden väriyhdistelmistä.


Taiturit tekee tälläisen päällysen tuosta vaan, minä tein ensin kaavan kertakäyttölakanakankaasta. Se on kyllä kätsyä. Kerran ompelin siitä housun kaavalla ensin shortsimalliset pöksyt, että näin istuuko kaava yhtään. Tulivat elämäni parhaimmat housut. - Eivät mahdu vaan enää jalkaan ;)

Oikein mukavaa toukokuuta kaikille. Kyllä on jo niin mukavan vihreää ja jotenkin niin nautinnollista pitkän talven jälkeen. Mulla alkaakin kesäloma lasten kanssa samaan aikaan.

- Eliisa -

2 kommenttia: