perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kiveä, kiveä.... ja rottinkipöytä

Ajattelin näin Vapun alla päivittää blogia ihan sellaisilla kivimäisillä jutuilla. Meillä näitä kiviä riittää - talon isäntä kun työkseen tekee kivimuureja, kivirappusia ja kiviterasseja yms.


Kivetys takapihalta kohti etupihaa.... nurkan mies on "laatoittanut" pienillä kivillä Ei olisi minusta ,Vesimiehestä, tähän. Mutta Neitsyt se jaksaa ja omaa kärsivällisyyttä.
Kiviterassi - sammaloitunutta ja ruohot pursuavat - mutta tekevät terassista vain kodikkaamman.Vanha kastelukannu - saisiko tämä minut tekemään enemmän puutarhahommia??Liuskakivilaatat - ne odottavat pääsyä nurmikolle. Näistä tykkään - ovat "vanhanaikaisia".Ja vanha rottinkipöytä.... Kuka haluaa? Saa tulla hakemaan! Jussinkasken mummulasta kantautunut meille, kärsinyt, mutta silti varmasti jonnekin käy. Vihreä liinan saa pois ...
Oikein mukavaa vappua kaikille! Minä tyttö vietän vapun yövuoroissa työn merkeissä. Työn juhlahan tämä on.

-Eliisa-

4 kommenttia:

 1. Meillä on kivet tilauksessa...taas!! Sitten on taas kivilavoja piha täynnä, huoh. Ja varmaan koko kesän kun yli 150 neliöö pitäis vielä kivetä ja mies tekee tarkasti, on muuten vesimies ;).

  VastaaPoista
 2. Riikka, ompa hauskaa kuulla, että sulla on tarkka Vesimies ;) Kivityö pitää tehdä hyvin, huolella, että on siisti. Aikamoinen neliömäärä on miehelläsi edessä! Syksyllä kiitos seisoo :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo pöytä:)
  Mutta ei tänne remontin keskellä(kyllä,myös piha on täynnä remonttitarpeita,niin ja neljä lavaa kiviä,jotka tulee pihaan "joskus")voi ottaa enää yhtään projektia:(
  Kivi on kaunista!

  VastaaPoista
 4. Niina, pöytä on tosiaan ihana. Suurimmaksi osaksi ehjäkin, mutta on ihan väärän kokoinen ja tyylinen tuohon meidän takapihalle. Ja sisälle ei mahdu. Muistan, että Visavuoressa, Emil Aaltosen "linnassa" oli aikanaa ihan samalainen pöytä. Nyt siellä olikin uusi rottinkisetti... Tsemppiä teille pihaprojektiin. Ne on aika isotöisiä hommia.

  VastaaPoista