keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa

Vapaapäivät on menneet lepäillessä, lenkkeillessä ja ommellessa. Tämä raitainen kangas on ollut pitkään laatikossa. Se on vahvaa, olisiko jonkinlaista canvas-kangasta.... Ostin se tytön valkoisten tuolien istuimiin, eli piti niistä päällystää pirteät... Noh, tuolit on myyty kirpputorilla ja tyttökään ei pinkkiä, pastellia mielellään huoneeseensa huoli.

Ompelin sitten näistä kauppakassit. Ihan pelkät yksinkertaiset raidalliset piti vaan tehdä, mutta tuo aplikoiminen on jotenkin niin kivaa. Linnut löytyivät lehdestä American Patchwork & Quilting ( 4/2009) - hyvä lehti muuten, inspiroi tilkkutöiden kanssa.Vähän olin laiska, en malttanut tehdä lintuja kaksinkertaisesta kankaasta. Kangas näkyy näissä kuvissa melko hyvin läpi, ei onneksi niin hyvin luonnossa. Ellei nyt oikeen tiiraamaan ala ;)Näin. Nyt mulla on kivat kauppakassit. Vähän ehkä turhan vaaleat, mutta so what. Pirteät ainakin. Ja kun vielä muistan nämä pitää mukanani autossakin....


Oikein keväistä viikkoa kaikille!

- Eliisa -

I had to keep sewing my old fabrics. This fabric was for my daughters chairs, means to cover seat. But I sold chairs, and my Daughter doesn´t like anymore pink, - so made two bags for myself. Big ones, so I can carry lot of food from the Market.... I think, these bags gets dirty quite soon, but so what! Bright colours reminds me about springtime.

4 kommenttia:

 1. Oikein keväthempukat, ihanat värit ja lintu on kyllä suloinen lisä. Ja tuskin kukaan sitä tiiraa tiiraa (kiva sanaleikki, hih) niin tarkasti. :)

  Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikkaat kauppakassit!
  Noihin on ilo pakata kaikkea herkkua pääsiäistä varten...mukavia kauppareissuja siis toivottelen;)

  VastaaPoista
 3. Kevät keikkuen tulevi... upeat kauppakassit, noissa yhdistyy ruoka ja silmänruoka :)
  Itsellekin tuli into ompeloida kauppakasseja..nykyiset onkin niin kulahtaneita ja applikoinnit on ihanat!!

  VastaaPoista
 4. Tosi söpöt kauppakassit! Eksyin tänne toisen blogin kautta ja jään vähän tutustumaan. :)

  VastaaPoista