sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Ah, niin keväistä!

Minä olen jotenkin aivan missannut pääsiäisen. Meillä sairasteltiin viikolla oksennustautia, oltiin puolikuntoisena töissä ja sitten havahduttiin, että hei, nythän on pääsiäinen. Ostin nopeasti vain keltaisen krysanteenin, narsissit jotenkin eivät innostanut yhtään. Italiaiset alabaster-munat saavat jatkaa pääsiäismunina olemistaan, pölyt pyyhkin pois ;)

Käsityötkin ovat saaneet olla rauhassa, koska mulle iski jokin kummallinen siivousvimma. Esim. mulla on ollut kasa sisustuslehtiä - kelläpäs ei? - ja niitä sitten selailin ja vain kaikki inspiroivimmat kuvat leikkelin irti. Ne mistä tuli jee-fiilikset. Iso kasa lehtiä lähti sitten jätteisiin - miten helpottavaa! Samaa aion jatkaa vielä tämän asunnon muiden tavaroitten kanssa.

Suunnitelmiakin tietty on ja vähän jotain aloiteltu - mutta ei mitään valmista tosiaan :) Miehen äidiltä on jäänyt paljon vanhoja käsitöitä, liinavaatteeita - ja muunmuassa 6 kpl kirjailtua tyynyliinaa. Tyynyliinat ovat siistit - paitsi pieniä reikiä täynnä, joten päätin ottaa niistä kirjaillut kohdat mukaan tilkkutyöhön. Mun mielestä pelkästään palojen leikkaamisessa on iso työ. Kangasta ei saa venyttää, tarkkaan samankokoisia jne.....


Tämä kangas oli täydellinen "tää on mun"-juttu. Tietty, sanois isosisko, just Elsan värit ;) Eurokankaassa kävin eilen - muutama raidallinen palakangaskin lähti mukaan.....Lisää näitä "tää on mun" -juttuja. Voiko kokea herätyksen nähtyään tv-sarjassa - jota ei edes oikeastaan seuraa - nojatuolin? "Vanha suola janottaa" (As Time Goes By) - Jean (Judy Dench) ostaa nojatuolin Lionelille (Geoffrey Palmer). Kun näin jakson, jossa tuolia nostetaan auton perästä ,sanoin miehelleni, että tuo on mun! Tuskin saisin mistään samanlaista, mutta saipahan se minut surffailemaan netissä, ja jotain samantapaista löytyi.... Ihme tämä mun vihreä vimma.....

Kuva samantapaisesta tuolista täällä.

Eipä muuta erityistä. Minä lähden ulos aurinkoon, otan kutimen mukaan... jospa saisin se yhden ikuisuushuivin valmiiksi :)

Oikein mukavan lämmintä kevättä toivottelee Eliisa


I haven´t done anything special. I´ve just been cleaning my old stuff at home. And i felt in love - for Lionells chair :) Maybe one day I will get it?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti