perjantai 25. maaliskuuta 2011

Yoda

Vielä vähän päivän tuunausta. H&M-paita, pojan. Se tuli liian nopsaan pieneksi. Ja joku jo kyllästyy tähän mun vihreään... mutta tämäkin paita "kosketti" heti mua värillään. Ja Yoda on tässä erityisen ihana.

Meidän perhe, erityisesti mies on Star Wars-fani. Ompelin miehelle paidasta oman tyynyn. Sellaisen - hyvän selän taakse, hyvä asento leffoja katsoessa... ;)


Laatikosta löytyi kirkkaan väristä "pitsinauhaa", ostettu Koskikeskuksen Merlettosta. Vähän oli liian lyhyt, joten tekaisin vain tommosen ympyrän toiseen reunaan ja vähän kirjailin sitä. Star Wars-merkkikin piti vielä ommella helmaan.
Mulla on pää täynnä ihan kaikkea, mitä olisi kiva tehdä. Lapselle mekkoa, tilkkutäkkiä, tilkkukissaa, shortseja, itselle hametta jne. jne. Mikähän tähän auttaisi, siis siihen että pää on täynnä suunnitelmaa, mutta mikään ei oikein valmistu, vaan kaikki on keskeneräistä? Se tehtäväluettelo ilmeisesti... Että aina rasti ruutuun, kun on yhden haaveen saanut toteutettua.

Ja nyt ruualle, ja sitten jännittämään miten Lukon käyn...

-Eliisa-

I saw a pillow for my Darling, he is StarWars-fan... My son´s old Hennes & Mauritz- t-shirt was too small, so I just cut it. I add some green "lace" too. I like this picture of Yoda. And My Darling like´s a pillow.

3 kommenttia:

 1. Mielettömän hieno idea ja tuunaus!! Taatusti miehelle mieleinen :)

  VastaaPoista
 2. Olkoon voima kanssasi! :D
  Kivat tuunaukset molemmat, tykkäsin paidastasi kovasti.
  Kävin eilen merletossa kans, voi että kun siellä on ihania juttuja. Alelaaristakin löysin nauhoja vaikka mitä. Mullakin pää kihisee suunnitteluja ja mietin ihan samaa tehtäväluetteloa. Tosin siitä tulis piiitkä kuin nälkävuosi!
  Ihanaa ja touhukasta viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Piipa ja Minna. Voimaa täällä tarvitaankin ;D Tehtäväluettelo olisi tosiaan paikallaan, vaikka sitten olisinkin pitkä kuin nälkävuosi. Olisi vaan kiva tehdä kaikkea ihan hullua, ja enemmän päätöntä :)

  VastaaPoista