sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Työputkessa....

Kahden viikon loman (ja sen tylsän sairastelun ) jlk oli mukavaa olla töissä. Kyllä. Potilaatkin olivat mitä parhaimpia ;)

Laskin, että takana on nyt liki 60h töitä. Eli ensi viikko ansaitusti melkein vapaalla - mitä nyt yksi pitkä päivä torstaina. Vuorotyöläisellä kyllä sitten on kaikki arkivapaat vaikka mitä menoa sovittuna ( norm. viikkotyöläisellä ne hommat on tietysti viikonloppuna), nyt mm. ruotsin tunnit, kampaamo, korvapolilla käynti, kummipojalla vierailu ja siinä ohessä tytön jumppakuljetukset, ettei sen tarvi aina mennä linja-autolla.

Jotain kuvia piti ottaa, eivät ihan onnistuneet... Tämä mun lokerikko odottaa ratkaisua. Nyt kun otin nämä kuvat, huomasin että ompas se törkyinen. Mitä tuo punainenkin tussiraita tuossa on?? Pitäis kyllä hioa vähän...

Nämä rasiat on mun mielestä kivoja, osa ostettu Kreetalta, osa Turun kauppahallista ja osa Tampereen Prisman apteekista! Ei siis enää mitään erityistä missään. Sisällä taitaa olla vieläkin minttupastilleja, ei pahoja, muttei mitään erityisiä, kun ovat meikäläisellä säästyneet :)


Jep. Nyt vois palata kotitöihin. Ihan perussiivoa. Ei siis mitään erityistä.


I´ve been working now nearly 60 hours, last two days I got a nightshifts. Next week, I´ll have 6 days off, so I hope I have some time to do some handiworks, not just cleaning, ironing etc. I took a photo of my "letter box". This is from one old printing house, and I found this one from our housing companys carbage can. Lucky me. It´s a little bit dirty... Have to clean it... And I like those little sweetboxies. Some I bought from Grete, some from Turku (Finland) and some from our farmacy ;)

1 kommentti: