sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Sarjaan omituista

Kävin viime viikolla Eurokankaassa ja silmiin osui tämä "omituinen" trikoo, jersey vai mitä se nyt sitten onkaan. Kahta väriä oli ja tietty mä tämän sinisemmän otin. Eipä se punasävyinenkään paha ollut.

Tytölleni siis, kun tykkää kaikesta erikoisemmasta. Ompelin ihan peruspaidan sillä samalla Ottobren 1/2009 Sorja-kaavalla. Ihan innoissamme oltiin tästä kankaan kuvioinnista.


Tämä kangas on ihan sellaista "terapiaa", että tekisi mieli ottaa suti käteen ja paljon värejä ja vaan antaa palaa.


Tämän paidan ohessa ompelin ensimmäistä kertaa pyynnöstä jotain. Suostuin, kun pyyntö oli niin yksinkertaista kuin valkoiset fleecehousut ja valkoinen collagepaita. Kummipojan isosisko tarvitsee vaatteet luisteluesitykseensä. Kyllä niistä ihan hyvät tuli, mutta kyllä mä aika stressi-ihminen olen, jos mä toiselle teen. Kaiken pitäisi olla tiptop - ja sehän ottaa aikaa.

Mukavaa ensi viikkoa kaikille - minä olen taas aika lailla töissä, yövuoroja myöten.

-Eliisa-

I found this fabric from Eurokangas, Tampere. Because I like everything strange, different - and Tim Burton movies, colours, I have to bought it. My daughter likes her new jersey shirt, too.

Have a nice week all, I´ll be working all long week.

9 kommenttia:

 1. Tulee ihan mieleen Molo Kids -merkkiset lastenvaatteet!

  VastaaPoista
 2. IHANA kangas, wau! Toi kyllä kelpais mullekin.. :)

  Hypistelin ja siivoilin eilen nukkekotia, voi että kun se oli niin ihanan näköinen, huoh. Ihan älyttömästi teki mieli alkaa näpertää taas. Mutku, mutku on noita kaikkia muitakin projekteja...

  VastaaPoista
 3. Rohkea ja reipas kangasvalinta ja hieno lopputulos:)
  Ja jaksamista yövuoroihin!

  VastaaPoista
 4. Voi, meilläkin tykättäis tästä, ihanan omituinen :-). Minäkin piirsin sorjan kaavat, en olekaan sitä ennen kokeillut.

  VastaaPoista
 5. Minäki tulin sanomaan, että molokids!! Ja sen henkisiä kankaita oon metsästänyt. Nytpä piti heti kopsata toi sun kuva ja tulostaa talteen, että voi Ek;n myyjiltä kysellä ;). Ja meille ehkä se punainen...aivan ihana kangas!

  VastaaPoista
 6. No tuohon paitaan ei ainakaan kyllästy, löytyy aina jotain uusia puolia ja ihana raikkaat värit, kyllä nyt harmaat ja musta saisivat saada kyytiä ja jotain raikasta ja keväistä tilalle, niin kauan on tämä talvi kestänyt...

  VastaaPoista
 7. Ompa erikoisen kiva kuviointi. Tulin vastavierailulle ja liityin samalla lukijaksesi, kiva blogi ja paljon ihania ompeluita!

  VastaaPoista
 8. Voi vitalis, vastailin teille kaikille henkilökohtaisesti ja se viesti lähti taivaan tuuliin! Kiitos kuitenkin kommenteistanne.
  Lyhyesti nyt ;)

  Riikka Ja Sannu: MoloKids-vaatteet katsottu, kivoja ja tosiaan samanhenkisiä!

  Minna: Nukkekodin kun aukaisee niin, just se fiilis herää. Ja samalla "tuska" kun aika ei riitä, jos aikoo olla 8 tuntia töissä, ja nukkua 8 tuntia.

  Iinu: Kiitos. Ruusu-ihminen kuitenkin edelleen ;) Nejä tiukkaa työpäivää takana, kaksi yötä edessä, jaksaa jaksaa...

  Erja: Sorja-kaava on tosi kiva isommalle tytölle, omalle normaalikokoiselle sopivan napakka, ei "lörtsy" ;)

  Sarppu: Just ,väriä elämään. Sää lämpenee, Pian sinä pääset kuvailemaan kevätpuroja, niitä kuvia odotellessa..

  Päivi-Helena: Kiitos. Päivittelen välillä harvakseen, kun tuo työ vie välillä niin aikaa ja voimia. Mutta sitten on kiva rentoutua muitten blogeissa ihastelemassa toisten hienoja tekemisiä.

  VastaaPoista