perjantai 25. maaliskuuta 2011

Paidan tuunausta

Olen kait varsinainen suttypytty - aina näihin mun yksivärisiin paitoihin ilmestyy salakalavasti rasvaläikkiä. Eihän niitä voi oikein päällä enää pitää, vaikka olisi just pesty - muuta kuin jonkun alla.

Kun noita trikoopaloja on jäänyt, ajattelin terapeuttisesti vaan vähän leikellä "kukkia" ja aplikoida niitä kiinni parin rasvaläikän päälle. Aika voimakkaat värit, oikeastaan kuvissa nuo punaiset sävyt näkyvät liian fuksian värisinä, mitä eivät ole. Mutta onhan toi vihreäkin aika erikoinen väri, ei paljo ihmisten päällä näy. Paita on ihan simppeli Seppälän perustrikoopaita.

No niin tai näin, paita on jo ollut päälläkin...

Tää on kyllä ihan paras hetki - ommella koneella päälle, kirjailla. Miten se onkin niin mukavaa?Mulla on nyt siis taas vapaata eilisen pitkän pävän jlk. Tyttö on ollut koko viikon kipeänä ja huomiset Turun telinevoimistelukisatkin pitää jättää väliin. Meillä siis viikonloppu lepoilua.


-Eliisa-

2 kommenttia:

  1. Tuossahan on hyvä alku alkaa tehdä itsellesikin jotain :) Rohkeasti vaan!

    VastaaPoista
  2. Saara, niinpä. Olis mekkokangasta ja kaavaa - trikoo sun muuta. Eikähän se tästä, sitten kun tyttö ei enää anna ommella itselleen mitään ;)

    VastaaPoista