perjantai 11. maaliskuuta 2011

Omituinen otus

Minäkin päätin kokeilla aplikointia - kuten monet muut. Itsellä on ollut jotenkin muka ongelmana, että kenelle minä näitä teen. Poika ei huoli (ärsyttävän tarkka mitä päälleen laittaa), tyttö onneksi tykkää vähän erilaisemmasta. Minähän se tykkään kaikesta lapsenmielisestä ja vähänkin oudosta, itselle pitäisi ommella joku hurjan hauska paita.

Tämän "Monster Minnin"-kaava on pitkään lojunut meillä, on pitänyt tehdä lapsille pehmot tai isompana tyyny. Kaava on osoitteessa RevoluzZzi . Sivut ovat ihanat ihan pelkästään surffailla.

Siis, opettelua. Valkoiset collage-housut Ottobren (1/09) Saimi-svetarihousukaavalla, meidän neiti 9,5v, 136cm. Housun kaava 134cm ja tuli hyvänkokoiset. Väri on ihan pöllö housuiksi, mutta kotona tuo neiti niitä pitää. Kuva on vasemmassa reidessä. Neiti sanoi, että ihana, mutta näyttää vähän kuolleelta, kun on noi rastit silmissä.... Mä sanoin, että se onkin "pehmo"-otus.
Huomenna on Tampere-talossa Taikasormi-messut. Onko menijöitä? Itse mietin vielä.. rahat ovat vähän vähissä, kiitos lasten harrastusmaksujen :)

3 kommenttia:

  1. Voi miten ihana ! Tulee ainakin persoonallisia juttuja.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivalta näyttää!!!
    Mulla on mennyt ihan ohi koko Taikasormi messut..no eipä sitä olis rahaakaan, joten jää nyt väliin..kiva olisi ollut nähdä tuttuja :)

    VastaaPoista