tiistai 1. maaliskuuta 2011

Lomaillen

Tampereella on hiihtolomaviikko, ja mekin olemme miehen kanssa lomalla lasten kanssa. Hiukan lomafiiliksiä on hidastanut pojan flunssa, mutta eiköhän se tästä. Poika alkaa selvästi parantua, koska jaksaa vääntää siskonsa kanssa riitaa :)

Kirpputori saatiin kunniakkaasti loppuun, saatiin elokuva-, jääkiekkopeli- yms. rahaa. Elokuvissa kävin jo tytön kanssa katsomassa "Kaksin karkuteillä" - joka oli mun mielestä tosi hyvä. Olen kyllä ihan animaatiofriikki... Käydään vramasti miehen kanssa elokuvissa sitten kaksin, kun nämä kaksi eivät enää suostu meidän kanssa tulemaan.

Tänään kävin tyytyn kanssa uimahallissakin. Pitkästä aikaa. Jotenkin tuo syksy otti kyllä voimia, täys työaika ja kaikkien menojen sumpliminen. Kroppa kaipaa kunnon liikuntaa ja lepoa.

Kirpputorilta en siis paljon ostanut. Ed. postauksen lehtiset (1e) ja nämä kaksi purnukkaa. Mistähän tämä puupurkki-vimma on mulle oikein tullut? Kulmikas maksoi 1e ja sorvattu 2e. Kun en muuta osannut ostaa, niin keksin ilmeisesti itselleni aina jotain uutta tarvetta.
Tämmöistä arkea. Illalla mennää sitten jääkiekkopeliin katsomaan esikoista. Tappara-Lukko vastakkain. Parasta on, että ei tarvi vielä liki kahteen viikkoon mennä töihin.

Ihanaa Maaliskuuta kaikille!

1 kommentti:

  1. Voi miten kivat lomakelit teillä on olleet tämän loppuviikon!
    Olit kyllä mahottoman reipas, kun vain noin pienillä ostoksilla selvisit kirpparilta pois. :D Mutta purkit on ihanat ja näyttävät siisteiltä.
    Mulla kyllä meni enemmän tienatuista kun sulla! Mukavaa loppulomaa koko porukalle.

    PS: sain meilin, mutten ehtinyt vielä perehtyä siihen kummemmin. Voishan sitä kotikerhoakin koittaa taas...

    VastaaPoista