keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Tyyliä

Kun oli tuo ed. postaus niin negatiivisävyinen, yritän vähän parantaa :)

Jotain kirpputorilta löysin - tällaiset pienet lehtiset. Aivan ihanat värit ja kauniit kuvat. Lehtiset ovat mainoksia Sorja-kaavoista.Vuodelta 1953 ja 1954.

"Keveät kesän viivat"

Kesä keikkuen tulevi - oikea hellekesä tai viimevuotisen veroinen. Pajukissojen kulta-aikaa, auringon yletessä suunnittelen kesäpukimia. Tänä vuonna ompelen jo kevätkaudeksi ohuen, yksivärisen puvun, villaa tai neulekangasta, puseron ja erillisen hameen. Kesäksi toisen, puuvillaisen, samoin kaksiosaisen , niin värien sointuessa yhteen voin "sekoittaa" näistä neljä asua.

Heinäkuuksi kukikas hellepuku, niin ohut ja avoin, että siinä voi imeä aurinkoa ja niin asiallinen, että siinä voi esiintyä myös kaupungin kadulla. Villainen villatakki kaikille asuille yhtenäiseksi ja tweed- tai sadetakki matkasäihin riittää.


Voi miten ihania lauseita. Ihan tulee kevät/kesäikävä.. Miten se runo menikään... kevät keikkuen tulevi, kengätkorot asfalttia pitkin kopisten...


Kesäksi tämäkin nainen voisi pukeutua edes kerran kukikkaaseen mekkoon - tämä farkkuihminen. Ja ne korkokengät kopisemaan naisellisesti :)


Kevättä odotellessa ♥ Eliisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti