sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Kättä päälle

Olen jo vakavasti ajatellut lopettaa kokonaan bloggailun - kun aika ei riitä edes päivittelemään tätä. Ja nyt tuntuu, että hyvin vähän ehdin enää edes vierailemaan toistenkaan blogeissa. Töissä on ollut tosi haasteellista ja tuntuu, että työasiat pyörivät vapaillakin mielessä.

Tytön kanssa "askarreltiin" kuitenkin paita. Kuvien kanssa oli ongelmaa, on niin hämärää. Eikä paita itsessään mitenkään järjen riemuvoitto ole ;) H&M-puserosta muokattu kaava - eli kiilahihat ja pitkä resori alaosassa. Menee mekkoanakin. Hiharesorit ovat pitkät. Etuosaan leikittelimme kangasvärien kanssa ja lopuksi painoimme tytön käden värien päälle.
Paidasta tuli aika tumma, (syy, miksi kuvat eivät nyt oikein onnistuneet) harmaasävyinen, mutta tyttö oli tyytyväinen. Sehän se tärkein tavoite - että joku laittaa sen ommellun vatteen päälle. Meidän huushollissa alkaa näyttää vakavasti siltä, että pojalle on turha ommella mitään. Aika turhamainen nuori mies ;) Parturissa käytiin just, ja oli se tarkkaa kuinka paljon hiuksia sai leikata. Ja kitaratunnit alkoivat... tytöstä löytyy sellaista luovaa hulluutta vielä, onneksi.

Oikein mukavaa talven jatkoa kaikille toivottelee Eliisa

1 kommentti:

 1. Heippa ystäväin,
  mulla oli taas kerran ongelmia kommentoinnissa sun blogiin. Yritin jo edelliseenkin laittaa.. Jokohan nyt onnistuu?
  Vai ajattelit lopettaa kokonaan? Jos se blogi on stressin aihe, niin kaput vaan. Mitä sitä turhaa painolastia harteilla kantaa... Ikävä mun tulee jos lopetat, tykkäisin kuulla edes silloin tällöin jotain. Mutta sun blogissahan ei ole kyse musta, vaan susta. Eikös? :D

  Mulla oli kesällä sellanen blogien lukemattomuustauko, omaani päivittelin silloin tällöin ja tauko oli ihan hyvä. Sit taas jossain vaiheessa syksyä/talvea jutun juuresta kiinni ja taas on bloggailu mukavaa. Eiköhän se mene vähän muun elämän ehdoilla tämä bloggailu, joskus ehtii ja kiinnostaa ja joskus taas ei.
  Kevättä kohti mennään onneksi. Jaksamista arjen pyörityksessä, halauksia.

  VastaaPoista