lauantai 8. tammikuuta 2011

Hyvää Uutta Vuotta ~ Happy New Year!

Hiljaista on ollut blogirintamalla. Ennen joulua oli tietysti ihan mahdoton kiire, ompelin täysillä nukenvaatteita, mutta harmiksi en ehtinyt niistä kuvia ottaa - saati päivittää tänne. Sitten olin kipeä joulun alla viikon (ja lomailin samalla) ja lapset sitten sairasteli oksennustautia jouluyöstä alkaen.

Siivosin jouluksi kaikki käsityöt pois, oli jotenkin niin puhki olo ompelemisesta -syystä varmasti, että kaikkien juttujen kanssa tuli tietty kauhea kiire - niinkuin aina. Silloin tekemisestä ei kyllä nauti.

Ollaan sitten laitettu makuuhuonetta "kuntoon" kuin Iisakin kirkkoa. Vihdoinkin seinät on maalattu ja sänky uusittu (ihan tavallinen runkopatjasysteemi). Vaikea oli maalin väriä päättää, mutta tällä hetkellä tämä sininen sävy tuntuu hyvältä. Sanoin miehelle, että jos keväällä kaipaamme väriä, laitetaan jotain sisustustarroja - kukkia - seinälle kukkimaan ;)


Otin muutaman kuvan eilen:

Seinän väri on sini-harmaa-lila - jotain tuolta väliltä. Valaistuksesta riippuen ihan erivärinen :)Tämä lampunvarjostin on perintöä. En tykkää yhtään varjostimesta -se tulee vaihtumaan - mietin uutta päällistäkin vanhan päälle, mutta pitäisi laittaa aika tumma, että peittyisi - tai jospa maalaisi varjon???Tässä kuvassa huomaatte kuinka tummanruskeat meidän ikkunapuut ovat. Vihasin niitä ennen - nyt tuntuvat oikein hyviltä. Taitaa olla tummat värit tulossa muotiin...
Tämä tumma soitin sopii hyvin... Ja on mulle rakas - Olen saanut vanhan JVC:n ilmaiseksi ex-anopilta 80-luvun lopulla ;) Tällä olen paljon kuunnellut vanhoja vinyylilevyjäni. Erityisesti Billie Holidayn rahiseva levy on aivan ihana!Tumma raskas kirjatuki, sellonsoittaja on muinainen ostos Sokokselta. Tykkään ja sitä en malta pois laittaa.Ikean laatikkoihin on lajiteltu pitsejä, helmiä yms. "erittäin tarpeellista" tavaraa. Näille laatikoille ei oikein löydy paikkaa - En tykkäisi, että ne tässä pöydälläkään ovat, mutta mietitään vaihtoehtoja. Puisia kynttiläjalkoja mulla on useita. Keräsin niitä aikana, jolloin kirppikseltä sai niitä markalla ja kahdella.

Kirjasinlokerikon piti mennä keittiön seinälle... mutta maalasimme sielläkin seinän ja siitä tulikin aika tumma ja tämä puunsävy ei oikein ollut hyvä. Vaatisi melkeinpä valkoiseksi maalaamisen -enkä malta. Mietin, että laitan lokerikon kuitenkin tänne makuuhuoneeseen - ja kaikki meidän sarjakuvaystävien pikkufiguurit siihen :) Lucky Luke, Tintti, Bart , Asterix jne.
Oikein mukavaa vuotta 2011 kaikille! Ompelu-,sisustus- ja kuntoiluintoja toivon itselleni ainakin!I´ve been busy, ( nothing new ;) and a little bit sick (a flu) and of course The Christmas and childrens holiday have been keeping me busy too.

We done some decoration to our bedroom. We painted the walls, we bought a new bed and touched up our wardrobe. I feel soooo good ;) Old lampshade isn´t my style, just looking for newone. Old "JVC" is my dear turntable, free old "gift" in end of 80´s. It still works, lucky me.

I wish you all health and many happy thing for this year! Happy New Year 2011!

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Seinämaalin valinta on uskomattoman vaikea laji:). Te ootte onnistunu tosi hyvin. Just sopiva siniliilaharmaa...
    Ihanaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Minä olen myös maalannut hullun lailla viikon, melkein koko talo valmiina, teillä kaunis sinisen sävy. Meillä oli ennen myös tuollaiset tummat ikkunan puut, maalasimme helmenharmaaksi ja tuli paljon valoisammat, seuraavana olisi vuorossa mäntyiset rappuset, mutta koska siihen tarvittavan maalin haju on niin voimakas, maalaamme vasta kesällä. Uusi keittiö tulee toukokuun alussa, joten tämä alkuvuosi menee kyllä remontin merkeissä. Ihana muuten tuo lokerikko, kerrassaan kaunis.

    VastaaPoista