perjantai 12. marraskuuta 2010

Pitkästä aikaa - ja joulu mielessä

Voi, miten tuo aika oikin meneekin niin nopeaan??? Kuukausi sitten olen viimeksi päivittänyt sivujani. Tällä lomaviikolla olen vähän ompeluksia saanut aikaiseksi, sitä ennen käsillä tekeminen on jäänyt aika vähille. Työ vie mehut, vapaa-ajalla perheellisellä on paljon ihan sellaisia perusjuttuja tehtävänä -kuten moni tietää.

Nyt ompelin äkkiseltään torkkupeiton, laiskan tyyliin :) Iinu oli ommellut oman peittonsa kauniista kankaasta. Tämä hyvin country/farkku-henkinen kangas on ostettu vuosia sitten Nokian Kauppahuoneesta. Ihastuin vain niin kankaaseen. Ompelin taakse fleeceä - punaisen - on niin joulu ajatuksissa.

Nukenvaatteet ovat myös olleet mielessä. Tästä haalarista tuli tosi kiva. Ihan fleeceä myös. Huppuun laitoin vuorin. Muutamia peruspöksyjä ja paitoja ompelin myös, niissä nyt ihan hirveästi ollut kuvattavaa.Oikein mukavaa joulunodotusta kaikille. Itsellä on punainen maalipurkki odottamassa - jotenkin on kova tarve saada maalattua pieni jakkara uusiksi punaiseksi. Vanha on niin kulunut. Väriterapiaa :)

2 kommenttia:

  1. Love that little red suit and that blacket is great!

    VastaaPoista
  2. Thank you Kate! I´ve been so,so busy, haven´t had time to sew, write comments etc. But I have to say, this blanket is very very cosy ;)

    VastaaPoista