tiistai 12. lokakuuta 2010

Piristystä tulevaan talveen - eväslaukku

Joo, olen sitä mieltä, että työni on fyysisesti raskasta sekä henkisesti raskasta. Välillä päivät menevät tuosta vaan, joskus aivonystyrät ovat liiankin kovilla. Ei jaksa, ei pysty.

Parempi ruoka, parempi mieli - niinhän? Ja kun on ulkona synkkää aamulla töihin lähtiessa ja palatessa, niin josko tämä iloinen eväskassi piristäisi.

Aika ison kokoinen.(Heh, mulla on paljon evästä:) Tein pohjasta vielä niin ison, että Saarioisten äitien tekemä mustikkagrahanpuuro mahtuu hyvin ;) Yövuoroissa se maistuu lämpimänä niin hyvältä - siinä samalla kun haaveilee oman peiton alle pääsyä.

Kukallinen kangas on keväisiä ostoja Iinulta, se pinnoitettu kangas. ( Tästä olisi kyllä tullut tosi söötti "sadetakki" pienelle tyytylle,kera punainen /turkoosi baskeri ja huivi...) Vaalean sininen ( vaiko vaaleaturkoosi) pallokangas myös IInulta (- jolla on taas muuten niin ihania kankaita...)
Kangasta jäi vielä jäljelle, tyttö haluaa meikkipussin (jaa, että meikkejä!!??) Tämä punainen valkopallollinen kangas on PeeKaasta. Siitä tulisi kiva pirteä vuori.Tämmöistä tällä kertaa. Parin päivän vapaat menevät kyllä todella nopeaan. Nyt taas pieni 50h työputki edessä yövuoroineen. Jaksaa,jaksaa - viikko lomaa 8.11 alk. Siitä haaveillessa :)

I made a bag for my packed lunch. Its a BIG one. I love food... Well, a nightsifs are long ...explanations. But, our winter is long and dark. I hope, I´ll work more inspired spending my lounchtime with "Happy Bag" :)

5 kommenttia:

 1. Oi miten herkullinen kangas ja ihanasti olet yhdistellyt siihen nuo polkadotit. Sulla on aina niin silmää ja viitseliäsyyttä hioa yksityiskohtia. Kyllä mullekin kelpaisi "eväskassiksi", upea taas kerran!

  Mun piti tulla katsomaan, että oletko päivittänyt... näin susta unta viime yönä. Köröteltiin pikkubussissa maaseudulla ja esittelit mulle neuomaasi isoa pitsi-kolmiohuivia (!?) Puoli vuotta olit kuulemma tehnyt sitä. Ihan ihme uni, mutta aamulla kun heräsin, niin mietin heti, että mitä sulle kuuluu. :)
  Mulla pikkuloma ensi viikolla, mennään Lontooseen muutamaksi päiväksi. Tarpeeseen tulee loma myös täältä, työtahti ihan älytön täälläkin. Zemppiä!

  VastaaPoista
 2. Hahaa Minna - puoli vuotta pitsikolmiohuivia! En mää nyt niin nopee olisi ;)

  Hei, mä oon kade - Lontooseen. Just eilen pojalle sanoin, että kevääksi on pakko saada rahaa kasaan, että päästään käymään Lontoossa. ( Pojalla on huomenna enkun koe ja se inspiroi minuakin opettelemaan kielioppia ;)

  Oikein mukavaa lomaa sulle, PSHP kyykyttää ;) -loma on tarpeen!

  VastaaPoista
 3. Ääks, miten tuosta tuli kiva!
  Minä olen haaveillut tekeväni joistain noista pinnoitetuista kankaista sellaisen tilavan postikassin (kun aika usein noita kirjeitä ja paketteja postiin kärrään;)...
  Nyt sain ihan uutta intoa ajatuksen toteuttamiseen. Mulla mielessä joku pallokuosi päälle ja ruusukuosia vuoriksi, hih!

  VastaaPoista
 4. On niin ihana katsella sun aikaansaannoksia, kun ei itse ei saa mitään aikaiseksi. Nytkin olisi aikaa tehdä jotain, mutta osa remonttitavaroista on edelleen tiellä askarteluhuoneessa :-/ Kovasti tsemppiä rankaan työrupeamaan!

  VastaaPoista
 5. Josko se menisikin niin, jotta "kiva kassi parempi mieli"? Joka tapauksessa herkullinen eväskassi!

  Ajattelin itte ommella kasseja joululahjoiksi. Vähän piristystä talveen...

  VastaaPoista