maanantai 6. syyskuuta 2010

Remppaa edelleen

Olen varmasti ueammankin kerran sanonut, kuinka huono olen päättämään asioita. Varsinkin näitä sisustusjuttuja. Mikä sopii minnekin? Pitäisikö sittenkin ostaa kokonaan uusi asunto, että saisi tämän oman harrastuksensa jotenkin mahtumaan?

Vihdoin ja viimein sain kuitenkin irti itsestäni, että piiiitkääään harkitut kaapit makuuhuoneeseen tilasin. Ihan perus-sellaiset.

Tässä kuva mitä oli ennen. ( HUOM! tapettia ei oltu revitty kuin vasta pari viikkoa sitten kun annoin pojalle luvan.. ajattelin, että josko asiat saavat vauhtia, kun jostakin aloittaa. Ja poikahan repi mielellään - tämä projekti siis vielä kesken :)

Isot rumat pahvilaatikot (jotka minun on siis pitänyt päällystää...) kaapin päällä. Tämä makuuhuonehan on siitä erikoinen, että kaapppien yläpuolella on saunan ikkunat! Kyllä - suoraan makuuhuoneeseeseen. Korkeutta huoneella on kyllä 275cm joten ei sieltä mitään esim. sänkyyn nähnyt.. ja nuo laatikothan ovat olleet jo pitkään saunan ikkunan edessä....Tässä viikonlopun aikaansaannosta.... vetimet puuttuvat. Siinäpä ongelma, minkälaiset??? Koko seinä 275cmx280cm on siis kaappia. Pieni rako jäi tuonne yläkulmaan. Tapeeti/seinän väri myös mietinnässä.
Tässä vieä kaappi, joka törröttää makuuhuoneessamme. Olen ostanut sen siksi, että siitä saa ovesta vedettyä pienen pöydän alas. Eli siinä on ompelukoneen ja saumurin paikka. Kaappi on ollut täynnä nukkekotiroinaa, nyt siirsin sinne kankaita, ja laatikostoissa on lankoja, vetoketjuja, nauhoja jne. Ajatuksena siis, että tässä kaapissa on kaikki ompeluun tarvittavat. Nukkekotitavarani aion vielä järjestää uuteen uskoon... Vaikka se harrastus on aivan tauolla, en aio luovuttaa - vaan järkeistää hankinnat ;) Heh, ei siis yhtäkään ylimääräistä pullonkorkkia tms. tähän huusholliin...Ja hei, haluaako joku Taitoon eläinaiheista vihreää trikoota, ei ohutta, ei paksua, siltä väliltä.? Ostettu joskus 2002-2003, kun Taitoolla oli vielä tehtaanmyymälä Tampereella. Ilmatteeksi saa. Palan koko n. 150cmx150cm.

Nyt evästä tekemään, tyttö jumppaan ja siivousta jatketaan illalla.

4 kommenttia:

 1. Kyllä kelpais tuo kangas, jos ei ole mennyt jo, kyllä siitä jotain voisi maksaakin... :)

  Tsemppiä remonttiin, kyllä se siitä. Sitähän sanotaan, jotta hitaasti hyvä tulee!

  VastaaPoista
 2. Saat sen Sannu! Laita osoittees tulemaan -> eliisa@kolumbus.fi - laitan sulle postia.

  VastaaPoista
 3. Kääks!! Myöhästyin! Oon yrittänyt metsästää vanhoja taitoo kankaita niiden hyvän laadun vuoksi eli mulle saa tarjota (maksan siis), jos vielä löytyy =).

  VastaaPoista
 4. Mäkin myöhästyin kangastarjouksesta... Ei olisi ollut pitkä matka toimittaa.

  Kuulostaa hauskalta ikkuna saunasta makkariin! Meillä on ikkunat kahden makkarin ja ylävessan ovien yläpuolella. Hassuja ratkaisuja, mutta toisaalta pääsee valo kulkemaan vapaammin. Valitse nyt makkariin rohkeasti jotkut romanttiset tapetit! (Jos mies suostuu.) Meillä itseasiassa on makkarissa alaosa tummaa ja yläosa vaaleaa tapettia ja sauman päällä boordi, mikä on myös kiva ratkaisu.

  VastaaPoista