keskiviikko 15. syyskuuta 2010

LÖPINÄÄ JA LANKEEMUSVapaat on mennyt taas noita tavaroita järjestellessä. Ihan mahdotonta, mutta en anna periksi. Pää on täynnä ideoita, mitä teen sitten - ja sitten - ja sitten.... kun on aikaa. Ei sitä aikaa varmaan järjesty muuta kuin laittamalla almanakkaan "ompeluhetki".

Jotenkin inhoan kellotettua elämää, toisaalta tuntuu, ettei siihen lepohetkeenkään ole aikaa, jollen sitä ihan oikeasti suunnittele. Sitten taas jos almanakka on tyhjä, helposti menee elo vaan olemiseksi, joka tarkoittaa blogeissa ja facebookissa roikkumisessa ja televisiota katsoessa. Eihän siinäkään sinänsä pahaa ole, mutta kun kuitenkin paras olo tulee siitä, kun saa edes jotain pientä aikaiseki. Kuten nyt kun naapurin omenista laitoin omenapaistoksen uuniin.

Ylläolevassa kuvassa se Lankeemus... Aika kallis kirja oli, mutta - mutta kun se oli niin ihanan motivoiva,inspriroiva ja mitähän vielä??? Ja kun tuota kierrätysmateriaaliakin on. Pitää kutsua Isosisko ja Äiti kassitalkoisiin :)

Joten, näyttää silti pahasti, että en ihan mitään itsetehtyä saa esille vähään aikaan, PöH.

Työputki taas edessä, onneksi ei nyt yövuoroja. Ne ei Mammalle enää oikein sovi.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille toivottaa Eliisa


I bought a new book, even I´ve promised not to buy any new books. Very inspiring, I love this. I have lot´s of old fabrics, buttoms ... so I will have many "new" bags soon - later. :) Must ask my older sister and my mum to sew with me.

Have a nice week, I´ll be working next 5 days. - Eliisa -

5 kommenttia:

 1. Eliisa, toi saamattomuus taitaa olla näin syksyllä aika yleinen vaiva! Pää olis täynnä ideoita, mutta mihinkään ei oikein osaa tarttua... Kyllä se tästä ;D

  VastaaPoista
 2. hyvä kirja on aina kannattava ostos. meillä on sellainen pieni taidekirjasto johon kumpikin ostaa kirjoja virikkeiksi, inspiraatioiksi ja lähteiksi. viimeisin ihanuus on miehen ostama Edvard Burtynsky:China-kirja. Se on täynnä niin mahtavia valokuvia että voisin melkein suoraan käyttää niitä jossain lavasteissa pinnoista nyt puhumattakaan.

  VastaaPoista
 3. Aika ihanalta näyttää "lankeemuksesi":)
  On ihmisiä jotka ostavat paljon kirjoja ja nauttivat niistä ja myös ihmisiä, joiden mielestä ne ovat suurinta turhuutta maailmassa...me taidamme kuulua tuohon ensin mainittuun ryhmään, eikös?
  Ja onneksi on myös kirjasto!

  Kokeile täyttää kalenterin tyhjiä kohtia sellaisilla jutuilla, joita todella haluat tehdä...käsityöt, lenkkeily, leipominen, päiväunet...sitten ei haittaa, vaikka kalenteri täyttyykin;)

  VastaaPoista
 4. Lotte: Kiitos, lohduttavaa. Mulla on tosiaan ideoita vaikka kuinka, jopa pitkästä aikaa nukkekotiinkin, mutta kaikki on puolitiessä.

  Pieni Lintu: Kiitos, kirjassa on monenmoista kassinohjetta -loppujen lopuksi aika simppeleitäkin, mutta kivoja toteutuksia.

  Unikuu: Näinhän se on. Pieni pistos vaan välillä tulee, kun vaan ostelee, eikä oikeastaan niistä tee mitään. Mutta monesti tosiaan tulee jo niin hyvälle tuulelle pelkistä kuvista.

  Iinu: Näinhän se noitten kirjojen kanssa on. Kuulun tosiaan tähän ensin mainittuun, kunnon käsityökirjat ovat vaan niin ihania. Nukkekotiaiheisia kirjojakin mulla on liki 30 kpl - mutta onneksi tunnen yhden ihmisen, jolla on varmaan liki 50 kpl ;)

  Ja kuulostipa ohjeesi todella mieluisalta,ja yksinkertaiselta. KiITOS!! Samaan tyliin, kun almanakassa lukee hammaslääkäri, vanhempainilta - laitan sinne käsityö, lenkkeily, päikkärit. Todella hyvää elämän ohjeistamista ;)

  VastaaPoista