tiistai 3. elokuuta 2010

SVENJA

Farbenmixin Svenja-kaava (IINU:lta tietysti :) on ollut mulla pitkään ja nyt vasta sain aikaan, että piirsin kaavat ja ompelin vaatteen. Helppo malli - kuitenkin vähän erilainenkin. Oudolta tuntui, että hihoissa on kaksi saumaa. Mutta istui tosi hyvin tytön päälle. Hihat näyttivät alkuun hyvin kapeilta, mutta ovat kyllä tosi hyvän kokoiset. ( Valokuvaa en ehtinyt ottaa neidin päällä, kun kiire oli taas kaverille.)

Ylhäältä keskeltä siis ommeltiin saumaa sisään, ompelin päälle koristeeksi napit. Värejä otin tuosta hihan kankaasta. Napit vanhoista varastoista.
Sopivan vihreää resoria ei kotoa löytynyt, mutta oikeastaan tämä marjapuuronsävyinen onkin oikein hyvä.Helman olen ommellut vasta siistien - koska en osaa nyt päättää, käännänko sen, vai jätänkö noin, vai mitä? Ja minkä värisellä langalla? Tässä alimmaisessa kuvassa vaatteen väri on paras. Miten tuo valokuvaus voi välillä olla niin vaikeaa? - Varsinkin, kun siihen ei ole ihan hirveästi aikaa.Kaava siis Farbenmix Svenja, koko 134/140cm. Hihan kangas entisestä Nokian kauppahuoneesta (olisiko Hilcon trikoita?),vihreä trikoo Iinulta. Resori Triteksistä.

Oikein mukavaa viikkoa kaikille. Tämä tyttö lopettelee lomansa ja on aamulla reippaana työmaalla.

I saw this Farbenmix Svenja. I do love green colour and buttons - hope my girl loves too... Well, I know she likes a little bit, but She loves all blue.

Have a nice week all, I´m going to work tomorrow - after 5 weeks holiday.

1 kommentti:

  1. Tuossa paidassa kelpaa tytön mennä kouluun! Vaaleanpunainen resori on tosi raikas.

    VastaaPoista