keskiviikko 11. elokuuta 2010

Onko järkee vai ei.......

Ajattelin vielä päivittää kesän kangasostokseni. Yllättävän vähän itseasiassa - tai sitten olen unohtanut asioita -tuli meinaan heti tässä kirjoitella mieleen, että tilasin Iinulta myös sinisiä/turkooseja pallokankaita - niiden nauhojen lisäksi....


Anyway, nämä kankaat ostin Forssan Kankainen-liikkeestä, kun tuli käytyä siellä Markkinoilla. Alemyynnissä, puoleen hintaan...

2 metriä tätä hempeää ihanuutta. En tiedä mitä tästä teen - huivinakin tosi kaunis...
Näitä molempia kankaita 2m eli yhteensä 4 metriä. Myyjä kertoi, että jotkut ovat värjäilleet näitä kankaita - puuvillaa kun ovat, niin jälki on hyvä. Tykkään tosi paljon tällaisista kirjailluista pinnoista. Hypisteltävää.

Tein vielä kaksi kangastilausta - "pakko" - ja nyt on kyllä aivan "pakko" liittyä Minnan rintamaan. Ihan oikeesti. Joku tolkku tässäkin. Minulla on aivan ihana varasto mitä ihanimpia kankaita -ideoitakin vaikka kuinka. Nyt siis toimeen.

Syksyn projektina siis ad 31.12.2010:

1. Ei uusia kankaita (ei vaikka Iinulle tulisi mitä ihanuuksia, sniff)
2. Ei uusia käsityökirjoja
3. Tee Jokaisesta käsityökirjasta yksi juttu.
4. Käyttämättömillä Kaavoilla ompelen yhden vaatteen.
5. Vähemmän tietokoneella notkumista. Vaikea päätös. Minusta on mukava vierailla toisten blogeissa ja kommentoida toisten töitä. Mutta pakko - että ehtii ompelemaan :)

Aamen ;) - Ja nyt iltavuoroon töihin....

Just my new fabrics.... I´m like a Alcoholic, who´s shame to lost a control. I made a decision - no more fabrics. I do have to sew oldones first.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti