perjantai 27. elokuuta 2010

Tuunatut farkut

Kun on ollut remppakiireitä, niin en ole ehtinyt oikein mitään ompelemaan -enkä oikein muutakaan töiden lisäksi.

Tytöllä on ollut yhdet mieleiset farkut, kivat etutaskut ja takataskutkin - ja lahkeet levenevät. Vähän erilaiset noiden pillifarkkujen sekaan. Ovat vaan auttamattomasti lyhentyneet tytön kasvaessa.t

Minä sitten tuunailin niitä :) Tuli oikein hauskat mun mielestä. Eivätkä kaveritkaan ole kritisoineet ilmeisesti, kun on pitänyt niitä tosi paljon.


Siniset farkut "pallolahkeineen" ja mustavalkoraitainen paita yhdessä on kivat. Vanha tuoli kaipaa kunnostusta - kuten ne 8 muutakin vanhaa tuolia.
Oikein mukavaa viikonloppua!!!! Minä vietän viikonlopun yövuoroissa.

Busy, busy.... Just made girls old jeans "NEW" . She likes, I do like. I wish I had more courage to use colours on my own clothes.

Have a nice weekend. I´ll have nightshifts in ICU. Not so nice at all....

6 kommenttia:

 1. Ei olenkaan hassummin tuunatut farkut.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanasti tuunatut farkut! Laittaisin mielelläni itsekin tuollaiset jalkaani :)

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän todella hyvin sun remppa- ja työkiireitä, aikaa ei vaan riitä kaikkeen... Meillä onneksi on alettu jo asentaa kaappeja, niin keittiö ehkä vielä valmistuukin.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva yhdistelma, raitaa ja palloja, mustavalkonen sopii tosi hyvin farkkusinisen somisteeksi, tollaset kelpais mullekin. ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista. Olen ihan harmissani, että ehdin nyt niin vähän bloggailla -tämä olisi niin mukavaa.

  Saara - kaapit on liki valmiit -ihana tunne. Kyllä se kummasti vaan etenee, kun homma pääsee alkuun. Yritän vielä karsia tavaroita niin, että yhtään epämääräistä pahvilaatikkoa ei jäisi makuuhuoneen nurkiin lojumaan. Mulla on sellaista luopumisen tuskaa :)

  Vielä näistä farkuista, että tykkäisin tosi paljon käyttää tuollaisia "hullunkurisia" vaatteita, mutta aina tulee olo, että olen jo vähän liian vanha erikoisuuksiin. Toki kaupasta lähti mukaan kahdet kengät, mustat ja vihreät.... Ne vihreät oli ihan pakko ostaa :)

  VastaaPoista