maanantai 19. heinäkuuta 2010

Lomaillaan

Meidän perhe on lomaillut reilut kaksi viikkoa. Olimme 2 viikkoa Kreetalla, yhtä kuumassa helteessä kuin täällä kotosuomessakin. Siellä oli onneksi uima-allas lähellä, meri pienen kävelymatkan päässä ja merituuli aivan ihanan lempeä.

Ompelukseni ovat olleet aivan jäissä. Ihan harmittaa. Lomalle otin mukaan pari kudinta - enkä silmukan silmukkaa tehnyt. Kirjoja luin, mitä en ole tehnyt aikoihin, eli kaikella siis aikansa.

Tämän "hame" Farbenmixin Xenia muuttui siis tytön spagaatin jälkeen puseroksi ja mielestäni toimii erittäin hyvin näinkin. Mummun vanha pussilakanakangas kun ei ollut oikein kestävää jumppaamiseen :) Eli todella hyvä kaava muokattavaksi ihan puseroksikin isommalle tytölle. Kaava IINULTA siis.... Shortsit ovat viime kesän H&M:n mallistoa.
Mukavaa heinäkuuta kaikille. Toivotaan, että kesä jatkuu vielä kauniina, vaikka sateita on jo luvassakin. Vähän olen jo syksymielellä.... vaatteissa. Kreetalla oli myös jo kaupoissa untuvatoppaliivejä :D

Our family were on a holiday in Greece for two weeks. So, I´ve been just relaxing and reading books - no sewings at all. I made this Farbenmix´s Xenia long time ago - It was a dress, but a fabric is an old sheet, and our girl practiced a split.... so it´s now a "halter". She loves this. This morning we went to the market - a sunny day, sunny girl :)

I try to write some in english too. Not so good - but learning....


Eli yritän vähän englannin kieltä harjoitella tässä samalla - ei mitään huippua todellakaan, mutta eiköhän se tästä. Kyllä se lauseenmuodostus on välillä hankalaa keskikoulun opeilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti