sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Kassin tuunausta

Alkuperäinen ajatus oli, että ompelen ihan uuden kassin ja siihen sitten jotenkin ompelen näitä virkkauksia sun muita. Noh - löytyi sitten vaatehuoneesta vanha kesälaukku - ihan simppeli vihreä.

Tähän oli hauska "askarrella" ihan vaan - mitä vaan - miten vaan. Vähän tota tuonne ja vähän tota tuohon tyyliin... Tuli ihan hauska omasta mielestäni ja voin sitä vielä vähän aikaa pitääkin, onhan kesää vielä jäljellä.
I planned to sew new bag, but I found my old one, a simple green. I decorated it with my crochetflowers and did some embroidery too. Nice summerbag - it´s still many sunny days left - hope so :)


Mukavaa helleviikkoa luvassa, itselläkin vielä viikko lomaa jäljellä. Hyvä kun työpaikalleen osaa elokuussa :)

10 kommenttia:

 1. Hei osaatko sanoa miten noita monissa blogeissa näkemiäni kangaskukkia tehdään?

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäinen! Taatusti parempi noin kuin ennen koristelua.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanan hauska ja kesäinen laukku! Hyvä mieli tulee pelkästä katsomisesta :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Unikuu ja Sannu! Olen itsekin aiks tyytyväinen.

  Tia: Minä olen tehnyt kangaskukat Jojo-muotin avulla, mutta periaatteessa ne pystyy ihan tekemään ilmankin. Pyöreän kangaspalasen ( juomalasi väärinpäin on hyvä muotti) reunoille harsitaan lanka, joka kiristetään niin, että kangas menee keskeltä suppuun. Kun jättää pienen reunan, reuna kääntyy "automaattisesti" nurjalle. Googlasin sanoilla jojo ja englanninkielellä yo-yo ja joitakin ohjeitakin löytyi. En kuitenkaan suomenkielistä selkeää ohjettä löytänyt. Joku muu ehkäpä osaisi neuvoa paremmin.

  Aura, kiitos sinulle myös. Täytyy käydä sivuillasi tutustumassa :)

  VastaaPoista
 5. Heippa pitkästä aikaa! Ihana kesäkassi, tykkään kovasti.
  Olen ollut tämän viikon takaisin töissä ja olen ihan kuutamolla, mieli haahuaa vielä lomalla. :D Onneksi on vielä melko hiljaista.

  Koko kesä on mennyt Talossa Maalla ulkoilmaelämää viettäessä. Automatkoilla olen vähän jotain käsitöitä ehtinyt tehdä, mutta mineilyt on ihan jäässä. Ompeluvimma iski loman loppusuoralla, mutta en ole ehtinyt niitä vielä päivittää blogiin asti.
  Ehkä sitten syksymmällä taas innostuu minimaailmastakin.

  Nautihan kesäpäivistä, niitä riittää vielä.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan kassin olet koristellut! Joskus on ihan kiva, ettei tarvitse lähteä ihan materiaaleista asti tekemään, vaan onkin jo joku osa valmiina.

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva tuli! Nyt alkoi sormet syyhyämään - olisi kiva tehdä vastaavanlainen itselleenkin.

  VastaaPoista
 8. Beautifil work!
  Big regards and kisses from Croatia.
  Zondra Art

  VastaaPoista
 9. Minna: Kiitos ja tsemppiä töihin. Minä aloitin keskiviikkona ja nyt jo "tiedän mitä tää on" :) Olisi kyllä kiva nähdä syksyllä livenä!

  Saara, kiitos vaan kommentista. Enemmänkin pitäisi tuunailla tavaroita. Ainakin meillä on todella paljon kaikkea vanhaa roinaa :)

  Yellow Lizard: Kiitti sullekin, sinä saisit aikaiseksi varmasti todella mielenkiintoisen laukun :) Ja uskon, että tykkäisin sitä!

  Zondra Art: Thank you!! Happy you visited here and left a message :)

  VastaaPoista