keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

You Rock!

Vihdoin ja viimein tämäkin valmistui. Siis ei tuo paidan ompelu kauan kestänyt, mutta kyllä siinä meni kauan, että lunastin pojalle lupaukseni tällaisesta paidasta.

Samalla systeemillä siis kuin tytön "Love"-paita. Pojalle vaan vähän tummenpaa ja vähän - poikamaisempaa? Onnistui mun mielestä kivasti.

Trikoo on Triteksistä, taustalla joku vanha tummansininen trikoo. Kirjalulanka PeeKaasta. ( PeeKaasta muuten tilasin uutta Paperinukkekangasta ja Paperinukkepaneelia... lankesin - jälleen!!! - Ihana kauppa ja kauppias!)Tähän kirjailin pojan nimikirjaimet. Pikkuinen lisä. Musta on kiva ommella nämä kirjailulangat vähän sillai huolimattomasti.Tässä vielä vähän nuoren miehen ilmettä. Ei suostunut poika nikkamaan silmää - ajatuksena Pippurien TytöT :) Poika on paitaan tosi tyytyväinen.Ja hiuksia kasvatetaan.... On ne joskus vähän hassun näkösiä nämä pyöreäposkiset nuoret miehet pitkähköjen hiusten kanssa. En oikein usko, että näitä hiuksia kasvatetaan paljon lisää. Vaikka eihän nämä taida edes oo vielä kovin pitkät... mutta menee korvien päälle reilusti... Tylsä äiti :)Tämä valokuvaus on hyödyllistä. Huomasin, että paidassa on langanpätkiä, mitkä pitää leikata pois ja taitaa jotain pientä paperinpalaakin olla...

Edit: Unohdin kirjata, että kaava on Ottobren Otus T-paita, koko 134cm, lehti 1/2009.

5 kommenttia:

 1. Upea paita ja malli on ihan äitinsä näköinen! Ompeluvimma on puraissut minuunkin, mutta taitaa tuo mineily olla voitolla tällä hetkellä..
  Ens viikonloppuna pitäisi mennä Taloon maalle siivoamaan talven jäljiltä. Kuistille pitäisi ommella uudet verhot, tyynyjä puusohvan päälle jne. Saa nähdä, että kestääkö käsi kaiken mitä olen suunnitellut.
  Se hiusten kasvattaminen on pojille joku juttu, oma poikani oli rippikuvassa hiukset ponnarilla ja pituus oli puoleen selkään. Nyt mennään armeijan käskyjen mukaisesti puolen sentin siilinä.

  VastaaPoista
 2. Minna moi :) Alahan ommella - tulen mielelläni katsomaan, mitä olet saanut Taloon aikaiseksi. Käsi - niinpä. Toivottavasti kestää. Huomaan, että omat hartiat kyllä kipeytyy näistä käsitöistä, ja ranteet... vai tuleeko ne tästä näppäimistöllä asumisesta? :)

  Mä en noista hiuksista ole ihan innoissani. Kerran käytiin parturissa, mutta vaan tasailtiin ja muotoiltiin hiuksia. Pojan hiukset ovat ohuet, mutta eivät onneksi ihan hirveän ohuet - näitä liehulettejä kun näkee :)

  VastaaPoista
 3. Ja taas olet saanut todella kivan paidan aikaiseksi! En ole koskaan tullut kokeilleeksi tuota koristelumenetelmää, mutta joskus vielä kokeilen.

  VastaaPoista
 4. Kiva paita! Poika on kyllä äitinsä näköinen ;)

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän siisti paita. Ja sulonen pikku-iso-poika:).

  VastaaPoista