tiistai 13. huhtikuuta 2010

Se Fleece - Quiara

Mun loma on LOPPU!! Huomenna reippaana tyttönä sitten iltavuoroon töihin...

Tätä väsäsin eilen niin, että huomasin jo paremmassa puoliskossani ärsyyntymisen merkkejä. Klo 23 kysyin, että jos mä vielä tän vedän saumurilla...

Ei tämä Farbenmixin Quiara ole oikein fleece-kankaalle tarkoitettu, mutta oli pakko nyt kokeilla. Eikä hullumpi tullut. Vähän levensin hihoja, mutta kapeat ovat vieläkin.

Ja kun en ole mikään idea-expertti,ja kun huomasin, että hupparista tulee tosi tylsä yksivärisenä, niin aplikoin nauhassa olevan linnun etutaskuun.

Kaava siis Farbenmix Quiara, koko 134/ 140. ( tyttö täyttää elokuun alussa 9v, ja on nyt 131 cm pitkä) Kaava ja nauha Iinulta, fleece joskus vuosia sitten ostettu isosta Lielahden liikkeestä... mikähän se nimi olikaan... ei taida pytiikkiä enää ollakaan. Napit mun rakkaasta nappivarastosta.


Aina vähän kyseenalaisia nämä tavallisen ompelukoneen "taso-ompeleet". Vauhti täytyy pitää tosi tasaisena, että jälki olisi aina samanlaista. Itsellä oli välillä rytmit hukassa :)
Tässä vielä pikaisesti otettu kuva mallin yllä. Ennen jumppaa on vähän päästävä Wiille...
Se Ottobre tuli tänään... onneksi ei ihan heti mikään pakkomielle tullut. Pojalle olisi kiva tehdä "kitara"-paita.

Nyt sitten tyttöä jumppaan viemään...

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköinen, ja kivat yksityiskohdat!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maria. Tyttö tykkää kovasti ja piti koko eilisen päivän sitä päällä. En ole kyllä mikään erityinen taituri näissä aplikaatioissa, mutta kait siinäkin harjoitus tekisi mestariksi! Kaava on kyllä helppo ja mun mielestä tuollaiselle sutjakalle lapselle ainakin niin passeli.

    VastaaPoista