sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Mustaa ja valkoista

Pitkän pitkän aikaa olen miettinyt näitä nukenvaatteita. Kaavoja ja kankaita on siunaantunut enemmän kuin tarpeeksi. Mikä lie päähänpisto, että tein näin tumman vaatteen nukelle. Osui vain silmiini nukenvaatekangas- laatikossa musta pellavakangaspala ja tuo pieni pala mustavalkoista trikoota. Näiden pienten settien ompeleminen kuuluu myös sarjaan "terapeuttista". Työ valmistuu ripeästi ja hyvä fiilis, kun vaatteet on nuken päällä valmiina.

- Pipo piristää settiä.- "Liivihameen" edessä nappi ja kangas"ruusuke" - vai mikäs sen nimi on...- Pöksyjen lahkeensuun siistin vain saumurilla. Vähän kuin koristeena.- Kaisu-nukke on tyytyväisen oloinen, vaikka nämä vaatteet jatkavat eteenpäin.
Nyt sitten siivoamaan lattia ja kammari. Mulla on kaikki tavarat levälläään....
Tuli aamusta vielä väsäiltyä nukkekotiinkin pientä.

5 kommenttia:

 1. Hei, mistä sait kaavat näihin? :) Kiva toi hattu!

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs setti nukkevaaville!
  Nukenvaatteiden ompelu on tosiaan terapeuttista, kuten sukan neulominenkin:)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva setti! Mulla työnalla samat puuhat :).

  VastaaPoista
 4. ELTV: Hattu on tehty ihan vaan summissa tonttulakin tyyliin, mutta vaatteiden kaavat ovat täältä: http://www.wollyonline.com/ On tullut niitä joskus tilattua... vähän joka kokoon.

  Kiitos Iinu, näin se on. Joskus on pakko ottaa rennosti :)

  Helinä: Kiitos. Odotellessa sun päivitystä :)

  VastaaPoista
 5. Nuken vaatteet olisikin yksi hyvä idea pikkukankaiden kuluttamiseen! Niin kuin olet todennut, en ole blogilistalla. En ole tullut ajatelleeksi sellaisia asioita, mutta tutustun asiaan jossain vaiheessa. Sulla taitaa vielä loma jatkua! :)

  VastaaPoista