keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Kevättä mielessä

Minulla on loma. Oikein kaksi viikkoa. Ei tässä mitään ihmeempiä ole mielessä - tai oikeastaan on... Haluaisin saada ihan hirveästi kaikkea kivaa aikaiseksi - erityisesti käsitöissä ja huushollin järjestämisessä. Viisainta olisi, että en ostaisi yhtään mitään tänne kotiin, en uutta kangasta, lankaa tms. Tilaa ja siisteyttä tulisi siis sillä, että pistäisi vauhtia kätösiin ja saisi paljon aikaan jotakin.

Täytyy kyllä tunnustaa, että kävin kirppiksellä eilen, toissapäivänä - ja tänäänkin.... ja sitten Triteksissä - jonne ei pitänyt mennä...... Olen toivoton tapaus :D

Tytön "vyölangasta" - Novitan Puro Batikista - virkkailin terapeuttisen (tarkoittaa helppoa ja nopeaa :) patalapun. Tykkään näistä väreistä tosi paljon. Jätin violetin ja punaisen langasta pois. Tämä on meidän pääsiäisruuanlaittoon... On kyllä ruoka vielä ihan mietintäasteella - kanaa, kalkkunaa vai lammasta...Viime yönä - kyllä yöllä yhden aikaan - tein Sandnes Garnin Mandarin Petit- langat "palloiksi". Ei voinut jättää kesken... Oli niin mukavaa laittaa pallot tähän lasipurkkiin. Virkkailin näistä langoista simppeleitä kukkasia, niistä kuvia toiste. Simppeli ihminen oli tänään klo 7.00 kellon soidessa aika väsy nainen.Oikein mukavaa PÄÄSIÄISTÄ teille kaikille!! Ihanaa tuo vesisadekin, nyt on olo, että kevät saa tosiaan tulla.

5 kommenttia:

 1. Ihanat väripallot.
  Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäistä ja lomaa! Triteksiin pitäisi minunkin kohta suunnata, kun olen viime aikoina ahkerasti saanut kulutettua trikoita pois uutta peitetikkikonetta testaillessa :)

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla... Kaikkea kivaa täältä löytyy! Kaunis tuo pallopurkki!

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikäs lankapurkki, meidän purnukat on paljon vähävärisempiä. Keväinen aurinko, toivottavasti tänään näyttäytyisi taas...

  VastaaPoista