torstai 25. helmikuuta 2010

Tuhlasin taas - spent money again....

Täällä vaan taas haaveillaan, päässä muhii suuria ajatuksia...pah. Ei kait mitään, mutta olen jälleen langennut kirjoihin. Ihan toivoton tapaus.

Lasten vaatteita, Tildaa ja virkkausta. Virkkauskirja houkutti ihan siitä syystä, että ohjeet olivat todella vasta-alkajalle. Kiva kirja.
Iinulta ostin "päärynäkangasta" .... Ja taitaa siellä olla uutuksia vähän väliä - houkutuksia...Nämä kankaat vanhoja ostoksia... mutta ihania :) Oli pakko kuvata :)Tämä kuvioitu vihertävä kangas myös Iinulta - tykkään. Joku ihme viherhimo mulla on..Tämän kankaan palasen olen saanut nukkekotikerhossa. Vihreä väri iski taas..... taitaa olla joku vanha hameenhelma. Oikein epämiellyttävää keinokuitua, ainakin käsissä tuntuu siltä - mutta tästä tulee ihana pussukka... johonkin :)

Mukavaa , kaunista talvipäivää kaikille. Kevättä varmaan jo moni odottaa!

8 kommenttia:

 1. Oi oi, on kyllä ihania ja niin keväisiä!

  VastaaPoista
 2. Ai miten ihanaisia kevätkankaita! Olet ollut tosi nopea kun sait päärynöitä, omppuja oli enää jäljellä kun itse ennätin tilaamaan. Ihania kyllä nekin. Minäkin tilasin samoja kirjoja, Tildan ja tuon lastenvaatekirjan. Pitääkin tänään käydä ne noutamassa. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin keväisiä kankaita! Ompeluintoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tytöt!! Huomasin, että kolme sinisäsyistä kangasta jäi kuvaamatta - kun olivat kaavojen alla piilossa :) Pyörittelen täällä ees taas käsitöitäni, kaikki vaan ihan keskeneräistä. - Sisuunnuin ja päätin, että nyt nuo pojan maastohousut on pakko ommella. Muuten jäävät pieniksi leikkattuina paloina lipaston päällä. - Taskut ovat nyt kiinni lahkeissa...

  Olen jotenkin levoton luonne näiden käsitöiden kanssa - sata ideaa päässä ( 1:1 + 1:12 eli nukkekotiin) ja suurin osa on ihan kesken tai vain ajatusasteella. Eiköhän se tästä.

  VastaaPoista
 5. Voi että, mistä tuon Tilda kirjan jo sait? Minulle suomalaisesta sanoivat että ilmestyy vasta maaliskuun lopulla. Nyt kyllä pistää vihaksi. Täytyy huomenna soitella sinne uudestaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, minäkin tilasin sen eilen illalla vielä sieltä.Saa nähdä tuleeko kuinka pian? Tilasin samalla sen Sommer i Tildas hage kirjan, sitä oon etsiny joka paikasta. Ja kiitos kehuista :) Hienot sivut on sinullakin :)

  VastaaPoista
 7. Minä tilasin tuon kaavakirjan kanssa, mutat ei ole vielä näkynyt postilaatikossa..

  Ihanan keväisiä värejä kankaissa!

  VastaaPoista
 8. En olekaan hetkeen jättänyt sulle merkkiä käynnistäni. Tasaisesti kuitenkin tulee kyläiltyä täällä :) Ihania ruutukankaita! Tilda-kirjaa tuli minunkin selaitua kaupassa, mutta vielä en raaskinut. Kaikkea suloista sitä hakuaisi tehdä, jos vain ehtisi.

  VastaaPoista