perjantai 19. helmikuuta 2010

Pojalle vihreää ja lämmintä

Joopa jo, joskus tuntuu siltä, että blogiharrastuksen myötä pitäisi käydä valokuvauskurssi. Omia silmiä kun hivelee just joidenkin blogien kauniit kuvat, asetelmat jne. Omaan blogiinkin olisi kiva saada aikaseksi kauniita kuvia. Rumakin työ voisi näyttää kauniimmalta :)

Tämä huivi kuuluu taas kategoriaan "yksinkertaista, terapeuttista, askartelua". Lanka on Seitsemän veljestä, se vihreä Martta-väri. Tytön koulutoverilla näin huivin, ihan vaan oikeaa kokonaan, ja jotenkin se näytti niin nostalgiselta. Hassua, koska en ole oikein koskaan pitänyt tästä "oikein-oikein"-neuleesta. Jotain pientä piristystä yritin laittaa, ja huovasta sitten näpräsin oudon otuksen. Poika tykkää huivista tosi paljon, mutta... kouluun ei voi sitä laittaa :) Niinpä, pukeutumissäännöt ovat tiukat 9-10vuotiaillakin.

Nyt sitten pitäisi laittaa aivoja pikkuhiljaa raksuttamaan Love-tentin merkeissä. Verensiirtoa kävin läpi ja innokkaana tartuin lääkelaskuihinkin... ja ihan alkoi ahistamaan... Vitsi, miten ne prosentit ja laimennukset oli niin simppeleitä sairaanhoitajakoulussa, nyt ei aivot pelittäneet yhtään. Ei muuta kuin perslihaksia kuluttamaan ja matikkaa pänttäämään -kerrasta on mentävä läpi.

11 kommenttia:

 1. Ihana otus huivissa! Hyvät värit myös, tykkään!

  VastaaPoista
 2. Samaa vikaa täälläkin, ainaoikein neule ei kauheasti iske, mutta tää on kyl kiva. Tuo otus on hauska!

  VastaaPoista
 3. Ihana, suloinen tuo öttiäinen :)

  VastaaPoista
 4. Kiva otus, piristää huivia kummasti! =)

  VastaaPoista
 5. Heippa,

  Olitkos sinä lehdessä? =) Vai meneekö ihan pieleen mun "tunnistus"?

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kehuista! Mä taidan olla tällä hetkellä sellainen "askarruttaja", eli kaikkea pientä ja helppoa. Ne pojan maastohousun tekeleet vaan odottaa lipaston päällä...

  Riikka: Tunnistit oikein :) Nukkelan kautta tarvitsivat jonkun lehtijuttuun tulevien Taikasormet-messujen takia. Onneksi oli pieni juttu, ja ihan tyytyväinen olin. Jännitin, että mitähän minä mahdoinkaan oikein haastattelussa sanoa :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana kaulahuivi. Mun neljävuotias varmaan kiljuis riemusta jos mä kerrankin tekisin sille jotain noin hienoa:D.

  VastaaPoista
 8. Moi, sain Maijalta vinkkiä sinun bloggi harrastuksesta ja täällä mä nyt sit olen.
  Ihania juttuja sinulla, sinähän olet oikea proff's, kaikessa näpertelyssä ja ompelussa.
  Kivat bloggi sivut sinulla, jos sul joskus on aikaa kurkkaa jennyn sivua, stockholmsjenna, hänellä on ruotsin kolmanneksi suurin hevosblogg. riitta täti

  VastaaPoista
 9. Kiva, ajattelin jo että kuvittelen ;), mutta kun muutama juttu osui sun kanssa yhteen niin ajattelin kysäistä!

  VastaaPoista