lauantai 6. helmikuuta 2010

Lisää aarteita

Kun ei ole mitään valmista päivitettävää, esittelen näitä pikku aarteita. Noh, jonkun melestä roskaa, mutta kun tykkään kaikesta pienestäkin, niin tämä on aarre.

Pikku-Pertti on ilmeisemmin käynyt tuhrimassa äitinsä "neulakansiota". Eipä haittaa, ihana tämä on siltikin. Vai mitäs tykkäätte?

Etukuvassa siis tyttöset kävelevät rinnakkain ja sisällä on pieni luokkahuone, jossa lapsilla käsityötunti. IHANA!


Kumpa nuo käsityönikin vähän edistyisivät. Olen neulomassa pojan huivia, sitten olen hyvällä alulla pitsihuivin kanssa, tytölle virkkailin "hippi"-vyötä... ja pojalle leikkasin saadusta maastokankaasta housut - kalaretkiä ajatellen. Pitäisi kyllä alkaa jo ompelemaankin, että mahtuvat jalkaan. Laskeskelin kyllä, että housut menevät ensi syksyyn - jätin lahkeeseen pituutta.


Mukavaa viikonloppua kaikille!! Minä tyttö menen ja valvon töissä kaksi seuraavaa yötä.

3 kommenttia:

  1. Kyllä sulla on hieno neulakirja! Vähän sama juttu ollut kuin sullakin, että mitään ei tuntuisi valmistuvan valmiiksi asti. Seuraavan kuukauden aikana taidan kuitenkin ehtiä paremmin, kun helpottaa töissä.

    VastaaPoista
  2. Oi että aivan ihana neulakirja ♥

    VastaaPoista
  3. Hei Eliisa! Kiitos visiitistäsi ja lohdutuksen sanoista - tuntuu mukavalta, kun vaivoin vääntää kuvatuksen ainokaisesta tuskartelustaan ja heti tulee tsemppauksia, se on oikeasti yksi ihan huipuimmista asioista! :O) Kiitos siis ja mukavaa helmikuuta sinne! Neulakirjasi on todellinen löytö!

    VastaaPoista