perjantai 20. marraskuuta 2009

Girls, girls, girls... ja prinssi sekaan.

Olen pitkään ajatellut, että minulla ns. lorvikatarri. Olen koko syksyn ollut väsynyt. Poskiontelot vaivaavat ja nyt on sitten käyty kuvissa ja ollaan antibiooteilla. Pientä lämpöä on ollut jo varmaan kuukauden. Odotan kuin kuuta nousevaa, että olo olisi normaali.

Käsityömessut olivat ja menivät... Ja arvatkaapa vain.... Ensi vuonna pyydän tuolle viikonlopulle joko yövuoroja - tai varmasti pitkät vuorot olisivat paremmat, aamusta iltana tiukasti töissä. Joo-o, rahaa meni, ihan liikaa ja kaikki hyvät ja kauniit lupaukset pettivät.

Ostelin tietysi kankaita Peekaan Paulalta (Täytyy kehua Paulaa, palvelu on aina ollut hyvää, ja hänellä on tosi kiva kangasvalikoima) ja näistä innostuneena sitten aloin ommella pussukoita. Alkuinspis tuli siitä, että aloin vihdoista viimein leikata "PaperDolls"-kankaastani nukkeja tilkkupeittoa varten ja siinä meni aina osa nukeista "hukkaan". Kasvot olivat kuitenkin niin suloisia, että säästäähän en piti.


Vähän vaaleanpunaista...
Vaaleansinistä ja vaaleaa...
Sitten vähän räväkämpää... Kuva on ostettu Prinsessa Itkupillin kaupasta vuosia sitten , silloin kun tämä taituri vielä vaikutti Tampereella. Nythän Prinsessa seikkailee Amerikan maassa, täältä löytyy.
Tää on mulle... Sammakkoprinssi :) Kuva Pia Westerholmin.
Tässä sitten tyttöni valinnat. Kuva Itkupillin.Koulun joulumyyjäisiin näistä ajattelin osan viedä, josko jollekin kelpaisi.

Aion jatkossakin päivitellä hissukseen blogia, työterveyden fysioterapetin kanssa oli jo yhdet treffit, seuraavat kuntosalilla, eli tämä rouva alkaa vähän ehkäistä totaalista rapistumista. Netissä surffailu siis vähemmälle :)

9 kommenttia:

 1. Tosi ihania pussukoita!
  Multa jäikin kokonaan messut käymättä, harmittaa, vaikkakin tili kiittää!
  Päivittele meille aina välillä tekemiäsi käsitöitä, niitä on kiva käydä kurkkimassa, mutta älä blogista stressiä ota :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita pussukoita! Mun makuuni valko-beige on ihan ykkönen :)

  VastaaPoista
 3. Ai ihana ajatus hiukan kuntosaleilla.. mun viime käynnistä on jo vuosi aikaa.. silloin kävinkin 2-3krt viikko.. se oli kivaa!! äääähh.. mut nyt ei vaan ehdi.

  Terkkuja sinne :)

  VastaaPoista
 4. Voi että, ihania pussukoita! Paranemisia!

  VastaaPoista
 5. Tuo ylin on niin suloinen pussukka!! Minulla alkoi työkkärin kurssi ja pienimmät aloittivat päiväkodissa, joten aikamoisia elämän muutoksia :) Aikaa ei tunnu riittävän yhtään mihinkään, joten nostan kyllä hattua sinulle Eliisa joka perheen ja työn lisäksi saat kaikkea kaunista aikaan! Onneksi omille tekemiselle ja ompeluksille ei tarvitse määritellä päivämääriä, valmistuvat kun valmistuvat ja kurkin tänne kun on tullut päivityksiä ja touhuiltani ennätän :)

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia. Alkoi heti mieli mennä tekemään jotain vastaavaa. Mullakin on noita sammakkoprinssejä ja muitakin samalta taiteilijalta.

  VastaaPoista
 7. Sannu: Kiitos! Niin, tili ei täällä päässä todellakaan kiitä :) Pitäisi mennä Oprahin ohjelmaan, että pääsis taloudenhallintakonsultille, heh.

  Lotte: Kiitos sinullekin. Että sinä ehdit tännekin vielä kommentoimaan upeiden kenkien seasta ;)

  Maria: Niin kuntosali.. olin aikanaan hyvinkin ahkera kuntosalilla kävijä, rakastin sitä hommaa tosissani. Nyt on vaan päässyt pahasti repsahtamaan, kun intohimo on käsillätekemisissä. Mutta Maria, kun se sun prinsessa vähän kasvaa, niin sitten taas menet salille :)

  Mirva: Kiitos, kiva kun sinäkin eksyt mun sivuille :)

  Piipa: Ihanaa kuulla sun kuulumisia! Tuntuu ihan hassulta, että olet jossakin kurssilla! Toivottavasti se on mieluisaa! Alussa aikaa ei varmasti riitä mihinkään, kyllä sitä sitten löytyy. Mutta onhan sulla paljon enemmän lapsia ja paljon pienemmät nuo juniorit kuin mulla, että varmasti aika on vähissä. Työelämässä oleminen on vaan sitä, että aina on vähän huono omatunto johonkin suuntaan, varsinkin äideille näyttää olevan vaikeaa ottaa se oma aika itselleen. Minä täällä otin ison kalenterin avuksi, ja alkoi ahdistaa, kun huomasin, että jos aion ehtiä jotain, niin on rajattava käsityöaika 2-4h/viikko ja pysyttävä pois täältä koneelta. PAH!


  Leena: Kiitos sinullekin. Alas vaan ompelemaan, noita on kiva ja helppo tehdä, ohjeen otin Tilda-kirjasta. Mutta eihän noihin näppärä ihminen edes ohjetta tarvi. Mun pussukoille on jo varaukset lähipiiristä.

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihania juttuja olet tehnyt.
  Olipa hieno juttu löytää tännekin, olen vieraillut ainoastaan tuolla Villa Ella blogissa.Multa on mennyt tämä blogi ihan ohi, mutta nyt asia korjaantuu :)
  Ja onnittelut kun sinusta on tulossa toistamiseen mummu, mulla siihen on vielä matkaa, toivottavsti kuitenkin joskus vielä, vaikka ei Eveliina kuulemma aio lapsia hankkia, kun se on niin vaivalloista ;)

  VastaaPoista
 9. Ihania pussukoita! Kannatti säästää nuoki tilkut ;)

  VastaaPoista