torstai 15. lokakuuta 2009

...Loove, love, love... all you need is love...

Syysloma on hurahtanut täällä Hämeessä vauhdilla. Alkuviikko meni äidillä viikonlopun yövuoroista toipumiseen, sitten olemme käyneet luistelemassa ja uimassa. Jotenkin itsellä vetämätön olo, mutta kun on saanut itsensä liikkeelle, niin sitten onkin ollut hyvä fiilis.

Eilen ompelin tytölle paidan, sillä samalla Ottobren Sorja-kaavalla. Nyt on ollut kovasti blogeissa muodissa tehdä aplikaatioita, aivan ihania vaatteita monessa blogissa näille pienemmille lapsille. Kyllähän 8-vuotiaallekin nallet, puput ja muut otukset ovat mieleen, mutta nyt tarvi vaan jotain muuta tehdä. Monissa kaupan vaatteissa on tehty tällai "aplikointia", eli taakse eri kangas, ja sitten koneella "kirjaillen" päälle, ja poistetaan sitten päältä kangasta.

Minusta tästä tuli hauska. Toki - en ole yhtään tämän -onks tää jotain aniliinin punaista?? - ystävä. Jotenkin niin kylmä väri. Tytölle kuitenkin kelpasi paita. Kaula-aukko meinasi taas tehdä kepposet, luistelureissulla poikkesin Triteksissä, josko olisi sävyyn sopivaa resooria löytynyt, mutta ei löytynyt, ei. Sitten oli pakko ommella kankaan kaistaleella - ja uskomatonta, että se onnistui!!!

Kuvaan voisi vielä ommella jotain pientä helmeä tms. tuohon koukeroon... Katsotaan riittääkä mamman energia :) - Molemmat kankaat siis Nanson. Alla olevassa kankaassa on hauskoja kukkamuodostelmia sydämistä. Sopi niin "aiheeseen".

15 kommenttia:

 1. Ihana! Sulla on nyt vauhti päällä näissä ompeluksissa. Kuten itse sanoitkin, pusero on tosi hauska ja juuri teidän neidille passeli. Sun pitää tehdä itselles samanlainen vihreä! Ja tietysti LOVE-tekstillä. :D

  VastaaPoista
 2. Ihan älyttömän hieno! Minäkin voisin ottaa tuollaisen :D

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka hienosti onnistunut! Mulla ei energia riitä ollenkaan nykyään oikean kokiseen ompeluun.

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno! Mukavaa lomanjatkoa!

  VastaaPoista
 5. Hauskaa nähdä näin erilainen aplikaatio, en ole edes tullut ajatelleeksi moista tekniikkaa!

  VastaaPoista
 6. Kaunis painatus ja söpö pusero. Ihanasti tehty:) ja toteutettu. Kaunis on...Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 7. Nätti paita! Kiva tuo teksti, en ensin hoksannut, että miten se on toteutettu. Minä käytän hyvin usein trikoopaidoissa paitakangasta pääntien huolitteluun. Resori on jotenkin niin paksu, etten tahdo päästä sen kanssa sinuiksi.

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kaikille suuresti mukavista sanoistanne! Ompeleminen on kyllä mukavaa, ja olisi aina kiva kokeilla kaikkea uutta ja erilaista. Kyllä minä vielä sen aplkikoidun nalle/leijona tms. paidankin teen... jonain päivänä. Ompelemisen terapeuttinen vaikutus katoaa heti, jos tulee olo, että on pakko tehdä tai pitäis tehdä :)

  VastaaPoista
 9. Tosi hieno applikaatio ja se vaativa pääntiekin näyttää tosi siistiltä!

  VastaaPoista
 10. Kurkkaappas blogiini, siellä on sinulle pieni yllätys!!

  VastaaPoista
 11. Wau, tosi hauska idea! Ja aivan ihana paita! Tuota tekniikkaa vois hyödyntää muissakin aplikoinneissa :)

  VastaaPoista
 12. ~Maria~: Kiitos, kiitos!

  Saara: Kiitos sinullekin, Pitää pian käydä sinunkin sivuillasi :)

  Piipa: Kiitos ihana Piipa! Olet rakas!

  Petra: Kiitos myös. Aplikoinneissa on se kiva, että voi oikeastaan mitä vaan kehitellä. Mielikuvitus rajana. Kangasväri, nauhat, pitsit, napit, kankaat , kirjailu.... Lisätunteja please!

  VastaaPoista