lauantai 31. lokakuuta 2009

Kirppispläjäys

Silittelin ja leikkailin "kankaitani" ja otin vähän kuvia. Huomaan, että hyvin mielelläni ostan vaatteita, jossa on kukkasia. Mielummin hentoa ja siroa :) Toinen puoli minussa kaipaa sitten jotain räväkkää.
Hinnat näillä vaatteilla on yleensä 0,20e- 1e. Isoja palasia ei näistä saa, mutta mullahan on aina ajatuksessa nukelle vaate, nukkekotijuttu tai tilkkutyö :)


Ensimmäisessä kuvassa vas. tukeva puuvillakangas. Tämä niin tukevaa, että siitä voisi jotain pientä pussukkaa tehdä. Keskellä lasten pöksyt ja tämä kangas on erityisesti mieleeni. Oikealla aivan ihana flanellikangaspala, jota oli kyllä aika vähän, mutta saan tästä nukkemaailmaan jotakin kivaa. Suloisia eläimiä.
Nämä mekot menevät luultavasti tilkkutöihin tai nuken vaatteisiin.
Turkoosi kukkakangashame on kyllä aika raju. Mutta pisti kyllä kirpparilla silmään jo kaukaa, niin iloiselta että se oli pakko ostaa, euronkin kun vain maksoi.... Mitähän siitäkin tekisi???... Vieressä taas niin mun oloiseni kukkakangas,( tietyt Jackpot-vaatteet tulee niin mieleen) joka oli saatava. Sinistä pitsiä kaupan päälle ja kolme helminappia :)
Nämä ovat sitten ihan oma maailmansa. Sitä mun pimeää puolta varmaan :) Tykkään.

Ja voi, eihän tätä hurmuria voinut jättää sinne kyyhöttämään... Mikä söpöliini. Ilmeisesti MyScene -sarjaa tai jotakin - jos oikein muistan. Nivelet taipuu ja seisoo ryhdikkäästi jaloillaan.Vauva sitten taas taloon. Zapf creationin vanha nukke. Ihan perussellainen ... Mutta hei, meillä ei ole vielä vauvanukkea, jolla olisi just tällaiset kasvot :) Petshoppeja löytyi 6kpl tänään, ja ne oli myös saatava kotiin. Hyväkuntoiset yht. 3e.
Viimeisenä punaiset Arabian kynttilänjalat. Söpöt. Eivät tosiaan mitään arvotavaraa, mutta kun kotona on ennestään Arabian punainen kermakko ja sokeriastia -ja joulukin on jo lähellä - niin olihan ne ostettava.

Onneksi tuo myyntipöytäni aika loppuu maanantaina. Voisi haalia vaikka mitä sieltä muitten pöydistä, olen erityisen heikkona leluihin. Niinkuin niitä ei olisi ihan tarpeeksi täällä jo aikaisemmin.

4 kommenttia:

 1. Kivoja kankaita olet löytänyt! Itsekin yritän usein kirpparikäynneillä etsiä vaatteita joissa olisi kaunis kangas mutta aika harvoin tärppää. Täällä tuntuu hinnat nousseen ja melkein vaate kuin vaate maksaa 2-5€ enkä ihan sitä viitsi maksaa pienten tilkkujen takia :/.
  Turkoosin kukkakankaasi näen heti pinkin kaverina, esim. nuken Hannah-tunikana :).

  VastaaPoista
 2. Eka kuvan keskimmäinen kangas on minun suosikki!
  Oikein hyviä kirpparilöytojä ovat kyllä kaikki:)

  VastaaPoista
 3. Oi, mitä aarteita olet löytänyt. Toi MyScene-poitsun olisin napannut minäkin heti mukaani :) Samoin jackpot-kangas oli mieleen kovastikin... Lelut oli niin hyväkuntoisia, että niistähän sais vaikka joululahjoja...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Nyt kyllä tuli pieni kirpputoriannos täyteen. Oikein odotan , että ehtisin itse myös tekemään jotakin. Vielä olisi tuota roinaa olohuoneen lattialla siivoiltavana - niitä myymättömiä, joita ei saa jättää enää nurkkiin lojumaan. Osan vien SPR:n konttiin, osa roskiin.

  VastaaPoista