keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Pitkähihainen t-paita "SORJA"

Täällä alkaa äiti olla jo aivan kypsä puolikipeisiin lapsiin. Tiedättehän lapsen, joka on vähän kipeä... Kitinää ja vitinää koko päivä...huoh.

Mutta äidin narinat sikseen...

Kokeilin ommella Triteksiltä ostetusta Nanson "yöpaitakankaasta" pitkähihaisen t-paidan tytölle. Mielestäni tämä kankaan tumma kohta sopii niin hyvin keskelle, hihoihin laitoin vaalen kuvion keskelle. Kauluksen tein ihan perinteiseen tapaan. Resorikin Triteksiltä. Just sopiva sävy.

Malli siis : Ottobre 1/2009 Sorja trikoopaita hoikalle vartalolle: koko B 134cm


Tyttöni on hoikka, mutta ei mikään hoikan hoikka, enemmän sellainen normaalivartaloinen, joten tämä kaava oli ihan huippu hyvän kokoinen. Tällä kaavalla voisinkin tehdä trikoomekon, vyötärölle pieni vyö - joo, haaveita taas.
Sain Iinulta postia tänään - lankesin nauhoihin, tukikankaisiin ja trikooseen. Ja taas on vaikka mitä mielessä.

Ihana aurinkoinen päivä!!

8 kommenttia:

 1. Kiva pusero! Meilläkin on kitisevä ja kätisevä -ei kunnolla kipeä, muttei ihan tarhakuntoinenkaan. Roikkuu housunpuntissa ja vaatii syliinpääsyä, koko ajan.

  VastaaPoista
 2. Onpa kivannäköinen pusero, sait hyvin kuvion asettumaan tuohon :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ja aivan meidän tytön näköinen paita. Harmi vaan, en itse saanut tuota trikoota. Eniten kyllä nyt ihmettelen, etten tota kaavaa ole huomannut. Kun oon pidempään etsinyt hyvää hoikkaa paitaa. Menen heti kaivamaan lehden esiin.

  VastaaPoista
 4. Nätti paita ja tosi kivasti olet nuo kuviot asetellut!

  VastaaPoista
 5. Ihana näköinen paita! Kangas todella kaunista!

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikas väritys tuossa kankaassa...hyvältä näyttää kaikinpuolin!

  VastaaPoista
 7. AnniP: Kiitos, kiitos. Jep, nämä puolikuntoiset lapset ovat kaikista raskaimpia - tai no, joo, jos lapsi makaa ihan koko päivän sängyssä kovassa kuumeessa, niin sitten mietit pääsi puhki, että onkohan jotain vakavampaa :)

  Tikrumami: Kiitos sinullekin, en ole näissä oikein hyvä, mutta tuo kangas jotenkin napsahti ohdalleen.

  Riikka: Sinä ompelet sillä kaavalla ihan heti paidan. Mun mielestä tuossa lehdessä oli tosi kivat, sellaiset perusvaatteet isommille tytöille.

  ~Maria~: Kiitos sinullekin.

  Hanna ja Iinu: Ja teille myös. Minusta kangas oli sillai sopivasti erikoista minulle, koska vierastan liian retroja kankaita. Noh, tämä nyt mitään retroa välttämättä ole, mutta mulle hieman erilaista.

  VastaaPoista
 8. Tämän innoittamana piirsin itsekin kaavan ja tein hankisääskelleni paidan, kokokin oli sama. Istuipa kauniisti ja minäkin yllätin itseni saamalla kauluksesta aikasta kivan! Mukava kaava, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista