torstai 13. elokuuta 2009

YASMINA ja pöksyt

Pari vapaapäivää on mennyt ihan sisällä ollessa, ommellessa. Mitä nyt jumppakuljetukset olen hoitanut...

Kun kerran trikoo on jostain syystä "pelottavaa" ,varsinkin nuo kaula-aukot, päätin kokeilla ommella Iinulta ostetusta Farbenmixin Yasmina-kaavasta tunikaa. Syystä, että siinä ei tarvitse ommella resoria kaulukseen :)

Olen aika tyytyväinen lopputulokseen. Piirsin isomman kaavan koon, eli 134/140cm ja sekin vähän jännitti, että meneeköhän ihan överiksi. Tyttö oli viimeisessä mittauksessa 128,5cm joten olisi varmasti vielä sopiva tullut pienemmälläkin. Kangas on kuitenkin pesemätön, joten jos kutistuu, niin voipi olla ettei sitten enää mahtuisikaan.


Kuvat eivät ole ihan parhaita, tyttöraasu joutui vielä illalla malliksi, eikä olisi milläään jaksanut.( Joo , mutta trampalle olisi vielä halunnut hyppimään, että ota kuva kun hypin... ehei, ei minun pokkarilla sellaisia kuvia oteta :)Trikoot ompelin Triteksistä ostamastani kankaasta, kaavat Ottobre 4/2004. - Jaa-a, eipä ole kuin viikko aikaa, kun manailin kaupan vaatteita tytöille, kun on niin Johnny Rotten/Sex Pistols tyyliin mustapunaa ja ruutua. - Mutta on tämä nyt ihan erityylinen, eikös olekin, raitaa ja palloa :) Pallokangas olisi ollut yksistäänkin ihan hauska, mutta kaipasin itse asuun piristettä. Ompelin muutaman kukkanapin, jotka kyllä luonnossa näyttävät paremmilta... Jätin myös tunikasta nauhakujan ompelematta, ja nyt siihen on hätäisesti kierretty ympärille punaisesta vinonauhasta vyö. Huomenna lähden metsästämään punaista kanttinauhaa tai muuta sen tapaista, ajattelin ommella osan nauhasta vyötäröön kiinni, ja sitten sen voi kietaista löysästi kiinni. Kaula-aukon nauhakuja tarvitsee myös punaisen nauhan. Yllättävän hyvin tunika toimii ilman vyötärön nauhoitustakin.Viikonloppua kaikille!! Itsellä viikonloppu menee yötöissä, joten tuskin ompeluksia tulee valmiiksi

Eliisa

6 kommenttia:

 1. Kaunis asu!
  Viikonloput myös sinne!

  VastaaPoista
 2. Tulipa siitä tosiaan pirtsakka kokonaisuus! Ja hyvin näytää Yasmina toimivan myös trikoosta ommeltuna:)
  Viikonloppuja toivottelen täältäkin...

  VastaaPoista
 3. Kuvattavalla on ihan samanlaista pilkettä silmäkulmassa kuin äidillään ;) Ja upeita vaatteita, meillä neitille kaikki pitäisi olla mustaa :P

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! Kiva kuulla, että jollain muullakin on resorikaula-aukonompelukammo:)

  VastaaPoista
 5. Ihana asu ja ihania poseerauksia!

  VastaaPoista
 6. Voi kun mä olen niin huono vastailemaan näihin kommentteihin... Kiitos kuitenkin kovasti kaikille kun jaksatte kirjoitella ja kehua.

  Kovasti olen yrittänyt täällä suunnitella uuttakin, yhden hameen sain leikattua. - Ajattelin, että pitää tilata sellaiset "niska"-laput ruattinmaalta, joissa on etanan kuva ja lukee "Hissunkissun by Eliisa" Sopisi niin hyvin minuun :)

  VastaaPoista