maanantai 27. heinäkuuta 2009

Hiljaiseloa

Blogissa on ollut hiljaista - "kivan" työputken jälkeen sain ikävän poskiontelotulehduksen, joka kyllä vei voimia. Nyt onneksi olo on parempi, mutta yövuorot ovat edessä.

Tänään olen istuskellut kotona hiljaa hissukseen, kaupassa tein pienen lenkin ja hain yöksi mukavaa evästä. Lapset ja Ukko-kulta ovat Saimaan rannoilla lomailemassa. On oudon hiljaista. Askartelin minijuttuja - jotenkin vaivaa se nukkekoti. Haluaisin mummulan valmiiksi - sen keskeneräisyys vaivaa, vaikka minnekäs tässä kiire on?

Paper piece-tekniikan opetti minulle ystäväni Minna, jolla on monta taitoa hyppysissä. Olen tehnyt pääasiassa miniatyyrijuttuja sillä. Viime syksynä olen tulostanut yhden ruusumallin ja osui taas tavaroita järjestellessä moniste silmiin. Leppoisan mukavaa ommella - en kyllä tiedä mihin tämän laitan. Tasku, patalappu, tyynyyn vai mitähän lienee sitten.... Saapi nähdä.

Ruusukangas Iinulta, muut PeeKaasta.7 kommenttia:

 1. Iki-ihanan suusun olet tehnyt! Värit on kovasti minun mieleiseni.
  Kiitos mukavasta matkaseurasta, hyvin päästiin perille ja takaisin, vaikka karttaa ei edes luettu... :D
  Toivottavasti olosi paranee pian. Oli kyllä aika haahuilupäivä tänään töissä, ihan puolivaloilla menin koko päivän. Eiköhän se lomafiilis kohta tokene.

  VastaaPoista
 2. Siis piti sanomai, että ruusun.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana, kyllä sinä Eliisa olet ihan huippu tekemään näitä ompeluksia olipa kysessä oikea tai nukkekoti koko!!

  VastaaPoista
 4. Ai että miten kaunis! Voi kurja tommonen poskiontelon tulehdus! Harmittaa etten kerennyt oikein teidän luo markkinoilla ees jutteleen.. tais yhdistyksen pöydässä olla melkoinen vilinä.. ainakin oli aina kun siihen osuin!

  VastaaPoista
 5. Ihqu ruusu! Ja niin mahtivärit - oih!

  En ole muuten koruasi unohtanut, on vaan niin kiirettä pitänyt ja pitäsi helmiä vähän lisää saaha! Lupaan keskittyä siihen pikaseen!!

  Ääk - paranehan rauhassa taudista!!

  VastaaPoista
 6. Kauniin ruusun olet ommellut! Mä en ymmärrä, miten sulla riittää aikaa ja viitteliäisyyttä...olet sen verran nuorempi! :) Musta tuntuu, että laiskistun vuosi vuodelta...

  VastaaPoista
 7. Ihana malli tossa ruusussa ja syötävät värit...
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista