keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Crochet - virkkausta

Tilasin tämän kirjan huhtikuuulla -ensimmäinen meni heti äidilleni äitienpäivälahjaksi, kun äitini nähdessään kirjani ihastui siihen täysillä. Tilasin uuden itselleni, mutta nyt vasta olen vähän kokeillut virkata sieltä kukkia. Kirja on kyllä inspiroiva!!


Hexagoneihin ihastuin, kun näin näitä Soilen sivuilla, Soile vinkkasi tänne ja sieltä löytyikin hyvät ja helpot ohjeet. Mulla on käytössä nämä ostamani Mandarin petit langat, ovat hieman liian lerpsua näihin, mutta värejä on ainakin paljon. Vähän harmittaa tuo tumma sininen ja tumma vihreä - mutta olkoon. Näitä on tosiaan hauskaa ja helppo tehdä - varsinkin nyt upealla ilmalla. Eilen mm. uimarannalla lapsia toisella silmällä vahtiessa.


Mulla on ollut nyt ajankäytön kanssa ongelmia. Eilen piirsin Ivy-kaavat (Farbenmix Iinulta) uimarannalta tulon jälkeen, sitten lujaa synttäreille ja illalla kotona silittelin kankaan ja aamulla, nopeasti aamupalan jlk leikkasin kankaan - sitten taas tyttö treeneihin... Oma Römö hame sai eilisen kauppareissun jälkeen kovikekankaat alavaroihin, vetoketju puuttuu... Tosi kiva malli muuten, Iinulta sekin kaava :)

Nauttikaahan auringosta!!

9 kommenttia:

 1. IIK miten ihana kirja ja täydellisiä virkkauksia!! Itselläni ei luonnistu tuo virkkaus sitten millään, ei vaikka katsoa tapittaisin molemmilla silmillä ;D

  Tutun kuuloista tohotusta sielläkin päin, meillä on keittiön pöytäkin ollut monta viikkoa täynnä jos jonkinlaista projektia, joita koitan sitten väkerrellä jossain välissä :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs onkin kauniita virkkauksia, ihan rupesi sormet syyhyämään kokeilemaan minikoossa sängynpeittoa. =O) Nuo lankarullat ovat aivan ihania, oispa mullakin tuollainen lokerikko...

  VastaaPoista
 3. Toi kirja vaikuttaa tosi, tosi ihanalta! Mistä ostit, paljonko maksoi - tekis niin mieli ostaa itsellekin. Ihanaa ois koristella vaikka mitä vaikka minkä näköisillä kukilla...

  VastaaPoista
 4. Tilasin kirjan ihan vaan Bookplus-nettikaupasta. Hinnaksi tuli n. 22 euroa postimaksujen kanssa. Ei paha mun mielestä. Toki varmasti halvemmalla saa jostakin ulkomaisista liikeistä, mutta olen huono tilamaan ulkomailta.

  Tykkään kirjasta tosi paljon, kunhan vielä oppisi niitä neulottuja juttuja... kun joskus on vaikea ymmärtää suomenkielistäkään ohjetta :)

  VastaaPoista
 5. No nyt saan minäkin vihdoin kommentoitua tänne, avasin googlen käyttäjätilin minäkin... Avasin myös toisen blogin kesämökkiprojektille joka alkaa ensi kesänä. En halunnut sitä "sotkea" nukkisteluun.
  Ihania nuo virkkaukset!

  VastaaPoista
 6. Ihana kirja tosiaan - pitääkin mennä surffailemaan Bookplussaan :).
  Noista samoista hexaconeista itsekin innostuin Soilen kuvista ja linkeistä ja pari viikkoa ovat nyt tasaisesti pyörineet ajatuksissa ... lankoja en ole vielä hankkinut mutta kyllä sormet syhyäisi niin kovasti että pakko melkein hankkia :). Siellä Attic24:n sivuilla oli niiiin paljon kaikkia muitakin kivoja virkkausohjeita että joku niistä olisi saatava itsellekin työnalle.

  VastaaPoista
 7. Ihanalta näyttää!
  Ja jotenkin virkkaaminen ja kesä kyllä kuuluvat yhteen mielestäni:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista! Huomasin eilen illalla, että olen tehnyt tuossa hexaconeissa virheen.... kolmannen värin kohdalla pitäisi tehdä kolme pylvästä jokaiseen väliin ja olen tehnyt vain kaksi.... Kyllä ne ihan ok:lta näyttävät silti ;)

  VastaaPoista
 9. Mitenkähän tänne eksyin, en tiedä lainkaan, mutta löysin samanlaisia kukkia kuin mitä itsekkin olen viime päivinä harrastanut ja toisesta kirjasta tehtynä. Taidanpa Mamma Mäkinen ottaa sinut readeriin ja seurailla vähän puuhiasi.

  VastaaPoista