perjantai 12. kesäkuuta 2009

Back to Black

Olen ihan himona kuunnellut Amy Winehousea..... Olen kyllä aika myöhäinen, levynkin sain todella halvalla, kun ei sitä varmaan kukaan muu enää kuuntele :)

Joku vimma oli siis ommella musta pellavainen mekko. Malli Roxy,koko 122/128, Farbenmix ja kaava tietty Iinulta. Tykkään tosi paljon tuosta mallista. Ihanasti pehmeästi levenevä helma. Mietin pitkään laitanko mekkoon yhtään mitään lisää, sitten kokeilin nauhoja , pitsejä jne. Päädyin ompelemaan kaistaleen mustapohjaista, valkopilkullista kangasta. Vaalenpunainen kangasruusu on irtonainen, jotain tällaista haluaisin siihen vielä lisäksi. Harmaa herkkä pitsineulejakku olisi tähän kiva...

Ompelin ensimmäistä kertaa piilovetoketjun... eihän sekään taas kerrasta onnistunut :) Hieman liian alas ketju jäi, mutta saa nyt olla. Pakko vähän antaa armoa itselle.


Vietimme eilisen päivän tyttären kanssa kaupungilla - kierros Eurokangas, Nukkela, JummiJammi, Sinooperi, Stockman .... Sitten Pirkanmaan käsityöstä löytyi nauhoja ja pitsejä ja kävimpä sitten vielä My Country Home-liikkeessä, josta myös löysin pitsejä... Nyt on ihan vintage-olo. Mutta tuolla on kyllä yksi retrohenkinenkin mekko leikattuna....

Aika ei nyt tunnu riittävän mihinkään. Tämän viikon parhaat ajat meni kodinkonekaupoilla juostessa kun pyykinpesukone meni rikki ja kahvinkeitinkin sanoi itsensä irti.
Edit: otsikko oli kyllä niin vikaan kirjoitettu, että piti kauppareisuun jlk tulla korjaamaan :)

6 kommenttia:

 1. Upea! Laita ihmeessä ruusu kiinni, minun silmääni se sopii siihen kuin nenä päähän. Ja tuo pilkullinen "vyö" tuo juuri sopivasti sitä jotakin mekkoon. Ihan olen sitä mieltä, että turhaan mustaa arastellaan lasten vaatteissa, se tuo muut värit monasti paremmin näkyville.

  VastaaPoista
 2. Oih, oikea design mekko!
  Mun mielestä kans ruusu kiinni vaan!

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno, sopivasti yksinkertainen mekko. Pellava on aivan mahtava materiaali. Ruusu sopii tosi hyvin. Mitä käyttäjä itse on mieltä ruususta?

  Meilläkin on tänä vuonna hajonneet pesukone ja kahvinkeitin. Tällä viikolla hajosi puolestaan silitysrauta. Niin, että varo vaan, ei kahta ilman kolmatta ;D

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko. Oon ajatellut tehä itelleni vähän saman tyylisen:).

  VastaaPoista
 5. Oih kuinka nättejä tekeleitä. Tosi ihania nuo pienetkin mekot, joita aikaisemmin olet tehnyt. Ja kankaat on ihanan romanttisia :)

  VastaaPoista
 6. Hei, tässä on tyyliä!
  Kyllä musta on upea väri lapsellekin...sellainen todella juhlava ja arvokas vaikutelma tulee tästä:)

  VastaaPoista