torstai 7. toukokuuta 2009

Kesä-mekko

Uusimmassa Ottobressä eli 3/09 oli mekon ohjeita, tämä se number 3, Toffee-tunika. Koko 86cm. Kukallinen kangas on PeeKaan Paulalta, ruutukangas vuosia sitten Ottobre-sopista, napit kirpparilöytöjä.

Nyt saa nauraa - tämä' nainen "löysi" saumuristaan rullapäärmeen... Ihan tosi, en ole ennen mokomaan asiaan perehtynyt :) Ehkäpä joku t-paita voisi vielä tulevaisuudessa syntyä minun käsistäni.
Kuvat eivät ole kovin hyviä, yritin tässä nopeasti ottaa kuvat. Työputki - tänään iltavuoro - nyt edessä, pojan 9v synttärit, tytön asemakilpailut ja taloyhtiön pihatalkoot sunnuntaihin mennessä - niin ja se äitienpäivä. Arvatkaapa harmittaako,-siis työputki - koska Iinulta on tulossa postia...

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana mekkonen! Tuo punainen ruutu sopii siihen tosi hyvin, se raikastaa kokonaisuuden.

  Heh, juu naureskelen vähän, mutta silleen hyväntahtoisesti ;) Itselläkin on puolet saumurin ominaisuuksista vielä kartoittamatta. Rullapäärmeen opettelin viime syksynä ja se on osoittautunut tosi näppäräksi jutuksi.

  VastaaPoista
 2. SUPERNÄTTI mekkonen!

  Ja jospa sinulle sitä ompeluaikaakin sitten jossain välissä liikenisi;o)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kiitos ja kumarrus tunnustuksesta!

  Suloinen mekko! Ja tunnustan minäkin, etten rullapäärmeeseen ole tutustunut...... ;)

  VastaaPoista
 4. Onpas suloinen kesämekko!

  Ja suurensuuret kiitokset tunnustuksesta.

  Kirjastoissa (ei vissiin saa enää muualta) on sellainen kirja, kuin "Opi saumurin salaisuudet", on muuten todella hyvä opas saumurisekkailuihin. Suosittelen jollet ole vielä tutustunut.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaaaaaunis on tuo mekko... eipä taida meidän pojat pukee tälläistäkään päälle :( Tuliskohan sossun tädit käymään jos Eskariin lähettäisin tuollaisessa mekossa? Ajatus ei edes naurata...

  Sulla on kyllä ihania kankaita.
  T: Mia Räteis ja rääsyist
  http://miisamia.vuodatus.net

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko=) Tyttö varmasti tykkää!

  VastaaPoista