torstai 28. toukokuuta 2009

Kengistä asiaa

Kun kotityöt vievät aikani, on ompelukset vieläkin keskeneräisiä - joten väännän nyt kengistä asiaa :)

Kun olin ensimmäisillä treffeillä Ukko-kultani kanssa, tarkistin hänen hampaansa, kyntensä ( kynsienpureskelija on kauhistus :) ja kenkänsä. Olin 30 ja risat ja elämää nähnyt, joten...

Mieheni paljastui säännöllisesti hammaslääkärissä käyväksi, kynsiään leikkaavaksi ja kenkäplankkia ahkerasti käyttäväksi kaveriksi. Kun muutimme yhteen, mieheltä tuli kasa kenkäharjoa ja plankkeja. Tuolla ovat olleet yläkaapissa muovilaatikossa - kunnes löysin tämän. Ihana!! Ostin sen kyllä ihan extempore. Joo-o, näppärä nainen olisi tällaisen väsännyt itsekin, mutta olipas mukavaa vain maksaa ja kantaa kotiin. Tätä laatikkoa voi pitää esillä.
Ja sitten kengistä. Gladiaattorikengät ovat suurta huutoa - eivät ole minuun koskaan oikein iskeneet - miniällä oli sellaiset jo viime kesänä, ja nuorella hoikalla tytöllä ovatkin nätit.

Omalle tytölle löytyi suloiset Tangon nahkakengät, valkoisia etupäässä ajattelin, mutta näitä mustia oli vain oikeaa kokoa, 33. Voi, on se jo iso tyttö.Itselle löysin tälläiset "Maija Poppanen"-kengät. Pyöreä kärki,tuo "solki" - nappi vai mikä lie on just mulle - nappihullulle - hyvä. Olin onnellinen, että löysin nämä Riekerin kengät, kaupungin liikkeestä ne oli heti myyty. Täältä kaupungin reunoilta sitten oma koko löytyi.

2 kommenttia:

  1. Vau, mitä kenkiä! Upeita molemmat :)

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi! Täytyy tutustua vielä lähemmin.
    t. kaimasi Eliisa

    VastaaPoista