keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Hiiriprinsessa-liivihame

Päivitän nyt vielä keskeneräisellä työllä - eli ne napit puuttuu :)

Mekkoon ommeltu kuva on taas sen Pian - yritin etsiä , googlettaa tekijän nimeä, mutta huonolla menestyksellä. Jos joku tekijän koko nimen tietää, ilmoittele siitä minulle, kiitos etukäteen :)

Malli sama, Ottobren 4/2003, malli 5 Liivihame , kuten vihreässä hamosessa. Kankaat se vaaleanpunainen Nokian kauppahuoneelta ja vuorikangas, ihana pikkupilkullinen PeeKaasta.Nyt on joku vimma ommella - koti odottaa kuitenkin Vappu-siivoustakin. Jonossa myös yksi tunnustus, ja haaste. Laitan niitä myöhemmin -kuten päivitetyt kuvat mekoista takaapäin, että niissä todistetusti on napit ja napinlävet :)

Oikein mukavaa Vappua kaikille!!

10 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis kuva! ja mekko on juuri tarpeeksi yksinkertainen, jotta kuva pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 2. Aivan syötävän suloinen mekko, kuva on aivan ihana!
  Tulikin tässä hassu juttu mieleen, kun eräs äiti oli tyttärelleen sanonut, -"Voi, että sinä olet suloinen, voisin vaikka syödä sinut." Niin tytär oli siihen tuumannut, että -"Tee äiti itselles voileipä!" :D
  Oikein hauskaa vappua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Tilkkujen tekijä on Pia Westerholm Osuuskunta Villi Vaakusta. En ole löytänyt nettisivuja, mutta Pian voi bongata myös monen teoksen kuvittajana.

  VastaaPoista
 4. Soma mekko=)
  Koukkuniemen vanhainkoti on muuten tässä meidän "naapurissa"...

  VastaaPoista
 5. Kivaa vappua sinullekin!

  Mekko on kaunis! Samoin tuolla aiemmin ollut.

  VastaaPoista
 6. Aivan todella suloinen mekko:)

  HAUSKAA WAPPUA!

  VastaaPoista
 7. Hieno mekko on mukava ihailla taitavien ihmisten aikaansaannoksia!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Niin kaunis mekko! Ja nuo edellisen postauksen kankaat ovat kyllä aivan ihania. En olekaan koskaan aikaisemmin nähnyt tuollaisia paperinukkekankaita.

  VastaaPoista
 9. Kaunis mekko. Kuten oli vihreäkin. Vihreä oli jo hieno siitä syystä ettei toistanut tyypillisiä tyttöjen värejä. Voi kun itsekkin sais aikaan jotain. Olen ollu vähän laiska. Maton päät nyt ihan ekana tarttis solmia.

  Mia/ Rätei ja rääsyi http://miisamia.vuodatus.net

  VastaaPoista
 10. Olen etsinyt kyseistä Piaa myös googlettamalla, koska minulla on hänen tekemiään tilkkuja muutama varastossa. Ensimmäisenä törmäsin kivaan blogiisi! Ajattelin käyttää tilkkuja myös tyttöjen vaatteiden koristeena. Ihana mekko ja tyylikäs kokonaisuus.

  VastaaPoista